úterý 28. listopadu 2023

KOUZELNÉ VÁNOCE December Daily® 2023, bonusova stránka / IVKA

Krásny deň želám, dnešným príspevkom mávam jeseni a štartujem svoje tohtoročné vianočné tvorenie. Vianočná kolekcia KOUZELNÉ VÁNOCE už tiež dorazila takže nebolo nad čím váhať a trebalo sa len do tej krásy pustiťA čím iným odštartovať vianočný maratón ako výrobou obalu na tohtoročné December Daily®. Pár rokov si ho už vyrábam sama tak vám dnes ukážem ako na to.

Nečakajte žiadne zložité postupy a merania. Album má rozmer 12x16 cm, pre mňa je tento rozmer úplne ideálny (ani malý, ani veľký). Ako prvé si nachystáme hrubšiu lepenku z ktorej potrebujeme 3 ks v rozmeroch ako sú na obrázku.

Narezané časti obalíme papierom, látkou, koženkou skrátka co sa vám páči tu sa naozaj medze nekladú (ja som použila na lepenie obojstrannú pásku).


Jednotlivé obalené časti zlepíme do hromady. Nezabudnite na miesto pri pohybe, aby sa vám nezačal pri ohýbaní trhať papier. Ja som stredovú čas prilepila z vnútornej časti na boky. Lepšie to vidieť na fotke, kde je pohľad z vnútornej aj vonkajšej strany.


Tým by bol úplný základ hotový. Ja som si ešte narezala 2 pruhy tenkej lepenky: jeden v rozmer 5,5x16 cm a druhý 3,5x16cm, ktoré som obalila vzorovaným papierom a po okraji prešila na stroji. Následne som ich nalepila na vrchnú časť albumu od seba aby mi v strede vznikla medzera (samozrejme toto môžete vynechať, je na každom ako si vrchnú časť ozdobíte).



Na záver som prilepila stuhu na pravú aj ľavú stranu, prekryla vnútornú časť bielym papierom, osadila krúžkový mechanizmus a mohla som zdobiť. 



Konečne som použila plastový nápis december, ktorý bol voľakedy súčasťou kitu Papero amo. (Pamätníci 😊 budú určite vedieť) a zvyšok je z novej kolekcie.


Tak koho som navnadila a pustí sa do výroby December Daily®

A aby toho nebolo málo, mám pre vás ešte jednu bonusovú stránku.

Inšpirovala som sa u Bei Válint a prevetrala Big Shot, nové šablóny, ktoré mimochodom perfektné a taktiež vzorované papiere. Vznikla z toho jedna “kolečková”  rýchlo stránka.


To by bolo pre dnešok všetko, ďakujem že ste sa dostali až na koniec. Užívajte blížiaci sa advent a dokumentujte aby sme mali tie vyrobené albumy čím zaplniť.

POUŽITÝ MATERIÁL A POMŮCKY:

Pokud některý materiál nebo pomůcka není skladem a ty ji nutně potřebuješ, nevěš hlavu! Dej si hlídacího psa. Jakmile to bude možné objednámenaskladníme a emailem tě informujeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover