pondělí 27. listopadu 2023

Krabička s překvapením KOUZELNÉ VÁNOCE / ANNIE

Sice máme ještě pár dní listopad, ale my se už v Papero amo ladíme Vánoce. Musím říct, že s kolekcí KOUZELNÉ VÁNOCE to vlastě ani jinak nejde. Stačí rozbalit kit a už mám před očima světýlka, stromeček, domácí pohodičku a dárečky.

No a právě dnešní inspirace bude na takový dáreček pod stromeček, který ukrývá malé překvapení.


Tuto neděli nás čekalo vánoční rodinné focení. Fotkami budeme jako každoročně obdarovávat své blízké, tak proč je nějak originálně nezabalit.

Nejprve jsem si vzala kraftovou krabičku, do které se vleze klasický formát fotek 10x15. Tu jsem si pak pomocí papírů z kolekce oblepila. Na vrchní části jsem si vytvořila chrastítko tím, že jsem jen vyřízla prostředek, podlepila acetátovou folií, která je taky součástí kolekce a potom klasicky použila pěnovku, flitry a bílou čtvrtku. Dovnitř do chrastítka jsem vyřízla nápis Kouzelné Vánoce


Vánoční šablony jsou prostě super a dají se použít na tisíce způsobů.

Jestli máš víc prostoru, můžeš si klidně vytvořit krabičku podle sebe. Já si to malinko ulehčila. 

Ta větší výzva mě čekala až při výrobě tzv. jumping boxíků. Jde o chytře poskládaný papír, který ukrývá gumičku a při stlačení v krabičce a opětovném uvolnění vyskočí, jako ten čertík a promění se v krychličku. Pokud dáš před tím do krabičky ještě zásobu flitrů, tak to bude mega wau. 


No wau to teda bylo hlavně u vyrábění. Docela jsem se u toho navztekala, zkoukla jsem několik videí, trošku si upravila rozměry. Hledala gumičky po celém domě (normálně se všude válí a teď jak na potvoru ani jedna). Nakonec jsem teda jumping box pokořila😊

Nebudu dlouho rozsáhle popisovat, co a jak. Natočila jsem ti video, takže pokud máš chuť vyzkoušet něco nového a dostatečnou dávku trpělivosti, pojď do toho a kukni se. Ještě jsem našla nákres, který se mi taky pro začátek hodil, jen jsem si teda rozměry upravovala na 6 cm, aby mi nákres vešel na 30 cm papír a myslím, že je i lepší, když je krabička menší.




S prezentací mi tentokrát pomáhaly i moje děti, bavilo je donekonečna krabičku otvírat a zavírat. Takže mám alespoň zpětnou vazbu, že se líbí a můžu vánoční fotečky letos darovat takto (zatím jsem pro ilustraci vložila ty podzimní, vánoční snad budu mít příští týden).



Pokud chceš vidět jak boxíky z krabičky vyskakují, sleduj můj a Papero amo Instagram. Tak co vyzkoušíš? Jumping boxíky se dají použít i třeba do vánočního přání. 

Krásný týden

POUŽITÝ MATERIÁL A POMŮCKY:

Pokud některý materiál nebo pomůcka není skladem a ty ji nutně potřebuješ, nevěš hlavu! Dej si hlídacího psa. Jakmile to bude možné objednámenaskladníme a emailem tě informujeme

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover