pátek 16. listopadu 2018

MY LIFE KIT projekty - IVA


Aktuální My life kit je to nejroztomilejší, co jsme zatím viděla. Když balíček přišel, nemohla jsem se vynadívat, stále jsem si procházela jednotlivé kartičky a ozdoby, kochala se a obdivovala naši Lucku, jak to pokaždé dokáže tak krásně vymyslet a dokonale sladit. Když jednotlivé firmy začaly odtajňovat svoje vánoční kolekce, byla jsem lehce posmutnělá z té barevné palety. Letos hodně frčí tmavě červená, zelená, černá a sem tam zlatá. Nic moc mě vyloženě nechytlo za srdce a s nostalgií jsme vzpomínala na kolekci od Crate Paper Snow & Cocoa. Ale jaké bylo moje překvapení, když i s těmito barvami Lucka vykouzlila takovou nádheru.

Minulý víkend naši kamarádi pořádali opožděný halloweenský večírek u sebe na chatě. Je to jejich tradice a letos jsme se převlíkali do kostýmů už počtvtré. Každý rok se nám ta naše banda rozroste o další miminko, tak se samozřejme tahle party víc a víc přizpůsobuje dětem. Mimo neoficiální soutěže o nejnápaditější kostým (který jsme samozřejmě vyhráli :-D) byla vyhlášena i soutěž o nejlepší halloweenskou dýni. Takže tohle byla ideální příležitost ke scrapnutí. Poslední dobou jsem si oblíbila kombinace jedné kapsové a jedné velké stránky, abych tak nějak nezakrněla s layouty a taky proto, abych spotřebovala co nejvíce materiálu, kterému neodolám a objednávám ho pokaždé, když holky přijdou s nějakou novinkou….mimo jiné mi má zítra (respektive dneska) přijít balíček s vánočními razítky a šablonami a já se nemůžu dočkat a už si v hlavě promýšlím, jak je použiju do svého vánočního alba.

No nic, zpátky k mému 45. týdnu v albu. Začnu velkou stránkou… tentokrát jsem zase chtěla oprášit vyšívání. Předepsala jsem si na stránku slovo Halloween a na každé písmenko jsem použila jinou barvu bavlnky, které ladí s ostatními ozdobami v kitu.


Nejvíce se mi líbil výsek lístečkové girlandy z My life kitu a k němu jsem si vyloupala vellumové listy z Extra kitu, které jsem nahodile přilepila na stránku.


Jelikož se jedná o Halloween, tak jsem sáhla ještě i do zářijového Extra kitu a vybrala jsme si chipboardy ducha a dýně a samolepky z říjnového Extra kitu jsme si nalepila na kartičku, udělala takovou borduru a nalepila nad fotku.


Naší rodině jsme vymyslela jako převlek “Čtyři roční období” a každému jsme ještě koupila žárovičky, které jsme si kolem sebe omotali. Ve finále to byl perfektní nápad, protože na velké stmívající se zahradě jsme vždy měla dokonalý přehled, kde se nacházejí děti i manžel :-D A mezi papírovými výseky jsou i tahle barevná kolečka, která mi právě barevná světýlka připomínaly, tak jsme si nakreslila šňůru a kolečka na ni nalepila. Jednu fotku jsme i podlepila kartičkou z kitu se stejným motivem koleček.


Protější kapsičková stránka už je velmi jednoduchá a v designu A, po kterém sahám úplně nejčastěji. Jelikož jsem na stránce použila kolečka a puntíky, tak jsme se tohoto motivu držela i při výběru kartiček.


Mimo barevných koleček si mi líbila i červená kartička s lístečky, která barevně ladí s malou i velkou abecedou z kitu. Stromečky jsou z aktuálního Extra kitu a dýně je z toho říjnového.


Na listopadové kartičce jsme si aktuální týden označila enamelkamiod Echo Park, které jsem si koupila právě k říjnovému Page kitu. Abeceda na nadpis a opět halloweenské samolepky


A zase puntíkovaná kartička ladící ke světýlkům omotaným kolem holek :-) a dřevěné chipboardy z minulého MLK.


Poslední fotka už je z neděle a musela jsme si zvěčnit, jak holky spolu snídají lívance a ten vellumový hrneček se krásně hodil :-)


Už se moc teším na tvoji inspraci. Já mám teda ještě v plánu tu vánoční část kitu použít na DD album, tak snad se o víkendu zadaří a já už si ho pomalu začnu připravovat, ať ho mám k 1. prosinci nachystaný na dolepování fotek a dopisovaní journalingu. 
 
 Tvoření zdar.

5 komentářů:

  1. Parádní stránky! A to vyšívání, ach 😍😍😍

    OdpovědětVymazat
  2. Nádhera, Ivi! Je úžasné, že dokážeš být tak aktuální a pořád nápaditá! 😍

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné nápady, které máš do detailů propracované. Vyšívání, psaní, zdobení. Pěkné, pěkné, pěkné👍👍👍

    OdpovědětVymazat
  4. To vysivani je top👍krasne stranky a obdivuji tvou aktualnost:)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty barevny kolecka jako svetylka, top! A samozrejme vysivani a kostymy!

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover