pondělí 4. března 2019

Razítko "Mám tě ráda" / MIRKA

Taky máte kolem sebe tolik úžasných žen, které ať už vědomě, nebo nevědomě dělají váš život bohatší? Já jo a rozhodla jsem se dát jim najevo, že si jich vážím. Maličkostí v podobě přáníčka. Je to jen taková drobnost, ale věřím, že udělá radost a bude jim aspoň na chvilku zdobit třeba pracovní stůl. 
 

Při výrobě přáníček hrálo hlavní roli tohle razítko, různé kartičky ze starších ML kitů ptáčci a pár srdíček. U razítka je super to, že je každé slovo zvlášť, a tak si můžete text různě poskládat, prostě jak se vám to zrovna hodí a líbí.


Určitě i vám zbydou z MY LIFE kitů nevyužité kartičky. Ne, nejsou horší, jen čekají na svoji správnou chvíli. A ta nastala u mě pro některé právě teď. Sahám po nich často a ráda, protože i velikostně se na kupované základy téměř akorát hodí, mají fajn gramáž a udělají prostě nádherné pozadí. Přání, která jsem vytvořila pro dnešní článek, jsou jednoduchá a rychlá. Však uvidíte sami.

Přání 1


Na první přání jsem použila veselou, puntíkatou kartičku z loňského jarního kitu březen/duben. Bílá část je podlepená pěnovkou moosgumi. Pak už stačilo jen narazítkovat text, dolepit ptáčka, pár enamelek v barvě kartičky a hotovo.


Přání 2


Druhé přání je udělané jako chrastící. Opět jsem sáhla po jarní kartičce zkitu březen/duben 18. Výsek kytiček a epoxy ozdoba jsou ze stejného kitu. Pokračování textu je skryté uvnitř. 
 


Přání 3 


Světlounce zelená kartička s bílými pruhy se mi moc líbila a chtěla jsem ji použít tak, aby byla vidět celá. Proto jsem jen doprostřed přilepila kus vellumu s bíle naembossovaným textem. Bohužel je text příliš jemný, příště bych sáhla spíš po tmavším, nebo černém embossovacím prášku. Na dozdobení opět přiletěl ptáček, výsek větvičky a kus přírodního provázku. Opět rychlé a jednoduché přání, které bylo hotové za pár minut.


Přání 4


Růžová kartička pochází z už docela staršího kitu září/říjen 2016. Na ni jsem nalepila bílý papír s vyseknutým kruhem a podlepeným velumem.


Přání 5


Toto přání je jediné, kde jsem nepoužila ptáčka, ale dvě velumová srdíčka. Pruhovaná bílo - modrá kartička je z kitu září/říjen 2017. Dva čtverce jsou podlepené kvůli 3D efektu pěnovou páskou. Na dozdobení jsem pak použila krom srdíček už jen tekuté enamelky Nuvo drops.

Přání 6

Poslední přání už ani nebylo v plánu, ale manžel se mě zeptal, zda by nebylo možné udělat i přání adresované od muže. Tak jsem mu ukázala, že to možné je :) Asi už tento trik budete znát, ale pokud ne, tak vám ho ráda prozradím: písmeno ,,a” na razítku se slovem ,,ráda” před namočením do inkoustu přelepte washi páskou a před natisknutím na papír sundejte. Je to trošku piplačka, ale jen trošku ;)



Doufám, že jsem vás navnadila na to, že si taky nějaké takové jednoduché přáníčko vyrobíte a budu ráda, když se s ním pochlubíte v naší facebookové ,,rodině”, ať se můžeme také pokochat ;)

7 komentářů:

Pin It button on image hover