čtvrtek 21. března 2019

MY LIFE KIT projekty / ALENA

Krásný čtvrtek. Jaro už volá, taky už máte tu skvělou jarní náladu? Jsem šťastná, protože vstávám a chodím z práce za světla, a to je pro mě ten nejlepší pocit. Sice mě teď skolila nějaká viróza, ale to já takhle na jaře mívám vždy. Mluvím tu o jaře, ale můj dnešní příspěvek je zimní, ale s jarním kitem
 
Měla jsem to tušit, už když přišly zvěsti o dinosaurech. Jenže já měla radost. Za všechny holky, co mají doma kluky, kteří milují dinosaury a musely tak dělat Dinopárty. No a pak mi to došlo! Ale ty nemáš děti, kteří milují dinosaury! Ani tvůj přítel z nich paf není. V Dinoparku jsi byla naposledy před šesti lety. Co teda budeš jako lepit?!? 
 
Tak vy už mě znáte. Možná líp než já sama sebe. První plán byl, že fakt scrapnu ten výlet do dinoparku z roku 2013, zburcovala jsem ségru, ať vytáhne svůj stařičký foťák a hledá fotky. Ha! Našla je, poslala mi je. Jenže mi poslala jen ty dinosaury, ani jednu fotku, kde by byl člověk. Jaké zklamání. Takže jsem sedla k netu a šla studovat, kdy mají v dinoparku v Praze nebo v Plzni otevřeno. K mému druhému zklamání jsem se dozvěděla, že sezóna začíná až v dubnu. Fakt pech.
 
Takže jsem to odložila k ledu a čekala, až mě něco osvítí. Jenže neosvítilo, blížil se čas zveřejnění článku a já měla stále prázdný stůl. Rok 2018 nalepený, takže letní ani jarní fotky žádné (tady vidíte, že být aktuální a současně být v DT týmu není moc výhra :D), jaro v nedohlednu a jediné, co bylo na stole, byl týden, kdy napadlo nejvíc sněhu za celou zimu. 
 
„Ha ha, jak vtipné“, říkala jsem si a nadávala na svoji aktuálnost. Jenže nebylo zbytí, a proto tu máme „Dinosaury na sněhu“. Myslím, že tohle naprosto předčí lednový kit s kytkami a moji stránku se sněhem. Každopádně jsem zase posunula své hranice a jsem zvědavá, co bude dál. 
 
Kit je sice dinosauří, ale holky nepřijdou na zmar. Barvy dodávají rovnováhu, a tak se hodí i pro milovnice dinosaurů. Kdo takovou slečnu má doma? Ale věřím, že se maminky kluků nezlobí, že tam není zelená a modrá. Mně se kit moc líbí a ten výlet do Dinoparku fakt plánuji! Pro sladěné PLko všechno. 
 
Ke kitu už jsem si přibrala jen enamelky, frázové samolepky s tématikou jara jsem úplně použít nemohla. Pokud si klepete na čelo, proč tam mám text v tak špatné kvalitě, tak je to jen „na oko“. Bez textu to nevypadalo dobře a já stále nekoupila toner do tiskárny. Snad s příštím příspěvkem. 
 
Kluci měli o víkendu Lan-party (prostě pařili celý víkend hry přes síť, taky tomu nerozumím), a tak se mi skvěle hodil výsek „kamarádi“, který má super font. Samolepící abeceda se mi na archu sice špatně hledá, ale na kartičkách vypadá skvěle. 
 
Jak s kitem pracujete vy? Už máte nějakou stránku nebo minialbum nalepené? Pochlubte se v fb skupině. Těším se na vaše zpracování. 
 

4 komentáře:

  1. Tento kit sa hodí ku všetkému resp ku každej príležitosti, ročnému obdobiu a tak celkovo to máš super 😘

    OdpovědětVymazat
  2. Popasovala jsi se s nimi skvěle! Celá ta kolekce je dost univerzální a ty jsi sáhla i po dinosaurech :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj ja tyhle barvy můžu! Se sněhem super a dino už byl jen vystřelek!

      Vymazat

Pin It button on image hover