středa 27. března 2019

▲ SLEVA na chipboardy ▲ Nové kolekce pro PSÍ a KOČIČÍ život ▲ Bomba VELIKONOČNÍ razítko ▲ Jak jsme se měli na WORKSHOPU?

skareda streda 2015 na bilem

... CHIPBOARDOVÉ VÝSEKY...


Je to malé, milé, je toho moc a dá se to barvit na tisíc způsobů. Nebo nechat jenom tak. A těch motivů! Vyber si jarní ozdoby, předzásob se na letní sezonu nebo si vyhraj s podzimními zvířátky. CHIPBOARDOVÉ OZDOBY jsou dnes v akci, tak už nečekej!
chipboard streda
novinky

Nová kolekce od CRATE PAPER a Maggie Holmes - SUNNY DAYS, se kterou jsme si hrály na sobotním workshopu se Steffi Ried ♥ Najdi si ji TADY.
PicMonkey Collage sunny

Jsi zarytý psíčkař nebo ortodoxní kočičář? Ať tak či tak, máme pro tebe tuhle ťuťu ňuňu kolekci od DIE CUTS WITH VIEW. Protože - řekněme si to tak, jak to je - když nefotíš mimina nebo jídlo, je tvůj telefon určitě plný právě těchto mazlíků! PLAYFUL PETS nám mizí pod rukama, tak APORT PRO NĚ!
PicMonkey Collage pets

No a fakt už se nám blíží ty Velikonoce. Máme pro tebe parádní novinkové VEJCE razítko, které se bude vrstvit. A přihodili jsme k tomu další narozeninovou mini sadičku. Kdo si tiská, nezlobí!
razitko velikonoce1
razitko dnes je co slavit

JAK JSME SE MĚLI NA KURZU?

Kurz Papero amo se STEFFI RIED byl rozhodně scrap událostí tohoto roku!Jak to všechno dopadlo a jak jsme si to užily, s čím jsme tvořily a kdo nesmí chybět na žádném workshopu?
PicMonkey Collage kurz steffi papero amo

Tvoje
Papero amo

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover