úterý 12. prosince 2017

CARD KIT projekty

VALIKA
Prajem vám všetkým krásny deň,
z vianočného card kitu som nadšená, preto bez veľkých úvodných slov prejdem rovno k ukážkam.
 
Silviine zvieratká sú úžasne roztomilé a ich zimnej verzii som sa veľmi potešila. 
 
Pohľadnica by bola trošku strohá, preto som na nadpis pridala aj holografický embosingový prášok.
 
Medzi výsekmi nájdeme aj tohto roztomilého sobíka či čo to je :-) . Z papierov som povystrihovala domčeky a pripravila mu malú scénu. Pečiatky môžete rôzne kombinovať. Ja som tento krát zvolila krásne Vianoce, ale mohli byť pokojne aj veselé.

V sade nájdete aj mini bodky - to je sneh :-) Na prvej pohľadnici som použila klasickú svetlomodrú pečiatkovúpodušku, na tejto pohľadnici som použila bielu pigmentovú podušku a posypala ju priehľadným embosingovým práškom. V skutočnosti je to také mliečne, veľmi pekné.


Zvýšil sa mi ešte jeden domček, tak som využila aj krásny veľký červený nadpis.
 
Takmer na každej pohľadnici som použila trblietavé Nuvo drops / originál z februárového card kitu /. Po vyschnutí sú priehľadné a dodajú krásny lesk každému projektu.

Ku kitu si môžete dokúpiť aj rozkošné epoxy vločky. Veľkosť je akurát a farebne sa hodia ku kitu dokonale. Ja som ich využila trochu netradične.

Šnúrky som nakreslila fixou, ale mašličky uviazala z tenkej čiernej nitky. 
 
Tento unikátny vzor vločiek bude dominovať aj nasledujúcim 2 pohľadniciam. Pomocou vločkových výsekov si môžete vytvoriť aj stromček. Nápis som použila z novinkových pečiatok Veselé Vánoce.

Ale čo je úplne najlepšie - tieto vločky si môžete vďaka pečiatkam v kite aj vyrobiť. Veľkosť vločky je 2x2 cm. Urobte si malú bodku každé 2 centimetre a potom už len pečiatkujte :-) 
 
Dúfam, že ste rovnako nadšené ako ja. Už sa neviem dočkať vašich výtvorov. Konečne som použila všetky papiere z kitu, ale o tom potom. Budúci mesiac pri ďalšej inšpirácii :-)

6 komentářů:

Pin It button on image hover