úterý 14. srpna 2018

CARD KIT projekty - svítící přáníčka od VALIKY

 
Krásny deň všetkým prajem,
dnes to bude o skrytých odkazoch pre vášho milovaného a svietiacich pohľadniciach.
Najviac ma zaujali tmavé papiere, čo je prekvapujúce. Príjemné osvieženie. Páči sa mi myšlienka vyskladať si vlastný nadpis a urobiť tak pohľadnicu ešte viac špeciálnu. 
 
Na papieri boli malé bodky reprezentujúce hviezdy, ale mne to nestačilo. Dodala som ich viac nafŕkaním bielej farby malým štetcom. A čo sú tie biele bodky? 
 
Nie, nie - nie sú to enamelky. Je to pasta svietiaca v tme. Kúpila som si ju v hobby obchode ešte v zime a navyše v akcii. Nevedela som na čo ju použijem, ale napokon som našla využitie :-) 
 
Opakom prvého papiera bol tento druhý papier, na ktorom boli modré fŕkance. Úplne najviac sa mi páči hláška - s tebou ma baví svet a ja si ju jednoducho musím kúpiť aj v češtine, lebo je to jeden z mojich najobľúbenejších vianočných filmov.
 
Samozrejme mojou prvou myšlienkou bolo opečiatkovať hviezdičky v modrej farbe. Ale prečo opečiatkovať hviezdičky, keď hviezdičky môžu svietiť v tme? Použila som embosingový prášok svietiaci v tme. 
 
Pri strihaní tohto papiera som si dávala pozor, aby som mala dostatok miesta na nadpisy. Jeden hlavný a jeden skrytý. Tvoríme pre chlapov, takže to nepreháňame s ozdobami.
 
Druhou najobľúbenejšou vecou v tomto card kite je nápis - hlavne v noci. Super. Ideálne na tajné a horúce vyznania pre vášho milovaného. Navyše, keď sa to objaví až v noci tak je to ideálne, nie ? ;-) 
 
Mojou najobľúbenejšou je asi táto. Použila som pečiatku Dnes sa plnia sny, ktorá je dostupná v českej ako aj v slovenskej verzii a dokonale sa hodí k tomuto card kitu.

Neskôr sa objaví tajný odkaz venovaný len oslávencovi.
 
Pre dnešok sa s vami rozlúčim fotkami zo zákulisia. Netušila som, ako ťažko sa to bude fotiť a bolo nutné urobiť profesionálny photoshooting.
 
Verejne by som sa chcela poďakovať môjmu Vilovi za pomoc pri fotení aj úprave nočných foto. No čo vám poviem, klasický sobotný večer :-) 
 
Podľa vašich prvotných reakcií sa vám card kit veľmi páči, tak verím, že sa s nami podelíte o vaše krásne výtvory. Už sa neviem dočkať.

10 komentářů:

  1. Nádhera Vali! A jako vůbec na těch svých nemám svítící enamelky 😂 Další plánované kousky s fosforovým emboss práškem dávám rovnou pryč 🙈😘

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. adelka dakujem moja. ale ved ked mas fosforeskujuci embos prasok aj ty tak urcite pouzi. bude to bomba. uz sa tesim na tvoje pranicka ❤❤❤❤

      Vymazat
  2. Teda Vali,klobouk dolů,je to úplně wow.Ten svítící efekt je dokonalý.

    OdpovědětVymazat
  3. ... spadla mi brada ... 😍👍

    OdpovědětVymazat
  4. Teda to je nádherná práce. Moc pěkná přáníčka 🤗👍

    OdpovědětVymazat
  5. Vali nemůžu se na tu nádheru vynadivat, je to proste geniální:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. anicka ❤❤❤ ty si tak velmi mila. dakujem. tesim sa, ze sa ti moje vytvory pacia 😘😘😘😘

      Vymazat

Pin It button on image hover