pátek 17. srpna 2018

MY LIFE KIT projekty - JANA B.

Tak jsem zase zpátky, a to doslova. Skončilo nám letní harcování a já se KONEČNĚ dostala k papíru. Juchuuuu! A hnedka k bonbonkovému My life kitu (to jsem zjistila až při focení, že mi ta modrá s růžovou prostě bonbonově voní). Dnes mám pro vás jednu kapsovou inspiraci a jeden mini layout v Travelers Notebooku - to tady dlouho nebylo, že, a který je super barevný - to tady hodně dlouho nebylo! Aniž by to kdo čekal, zadařilo se a já pokořila barevnou pěnu

Co se PL stránky týče, tentokrát jsem se nenechala zlákat tříděním barviček a šla jsem do toho přímo. Modrá, meruňková, tmavě zelená. Prostě ty barvy, které jsou i na fotkách - co na tom, že fotky z hromádky vlevo už se na výsluní stránky nedostaly a mají teď čestné místo v našem diáři. Někdy se toho prostě sejde moc, na dvě stránky to není a na jednu se to taky nevleze.


Prvotním impulsem byla zmrzlinová fotka a chtěla jsem, samozřejmě, použít ty nanuky. Jenže nakonec mi tam neseděly, ale rozhodnutí zpracovat tento týden už jsem měnit nechtěla. 


Tahle kapsa byl trochu boj. Sice jsem chytře vyřešila vyplnění čtvercových kartiček fotkami a jednou seřízlou velkou kartičkou, ale malé horizontální kapsy byly oříšek. Většina kartiček v kitu je totiž koncipovaná na výšku (a já je mám takhle radši), tak jsem si musela pomoci kartičkami barevnými a dotvořenými. Řezala jsem pruhy z pruhovaných kartiček a vlaštovky z těch vlaštovkových.


Od PL stránky se dostáváme k malému layoutu v TN. Vzpomněla jsem si na jednu z mála fotek, které máme s mužem z loňska a která, vytištěná, trpělivě čeká na scrapnutí. Dočkala se! A hned jsem ji doplnila tou nejbarevnější kartičkou v kitu (vyhrávám nějakou cenu, Alčo, Ivi?). Pravá strana byla jasná, vtipný mi připadal i nápis (do kina jsme jeli měsíc před plánovaným porodem, takže to opravdu bylo "teď nebo nikdy" aneb na kino na dlouuuuho zapomeňte). 


Na levé straně jsem si pohrála s proužkovanými kartičkami. Hodily se mi odstřižky z PL stránky a trochu jsem si poskládala proužkované puzzle. 


A celý mini layout vypadá takhle:


Ještě jsem pořád hledala místo, kam umístit ta roztomilá "kokínka" (epoxy samolepky), ale nikde se mi to nelíbilo. Máte nějaký nápad, kam je vrznout?

Vzhledem k tomu, že to léto je letos super dlouhé (jakože počasím) a já teprve v květnu (jakože skluz), je mi jasné, že s tímhle kitem jsem nepracovala naposledy. A co vy? Kdo bude další a pokoří pěnovou kartičku?

10 komentářů:

  1. Krásné,opravdu nechápu,čím to je,že v tvém podání i ta nejdivočejší kartička působí jemně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, dekuji moc, tak nastesti je jenom jedna a sla jsem cestou mensiho odporu. Na PL strance uz by to byla vetsi prekerka, dle meho.

      Vymazat
  2. Perfektní stránky, Jani, moc se mi líbí design PLka. ;) Na pěnu už jsem šáha také ... ;) Kokínka jsou super místo Ó-ček - ale už víc neprozradím!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diky moc, Jani, ja ho chtela narvat do slova KINO do toho oooo, ale nesedelo mi to ... kdyby to bylo uprostred slova, tak by to vypadalo lepe. Moc dekuju!

      Vymazat
  3. Paráda! Jsi vítěz duhové soutěže 😁❤

    OdpovědětVymazat
  4. Oooo! Vyhráváš zlatého bludišťáka! Krasa! ❤️

    OdpovědětVymazat
  5. Jani já se na tento pl kit teprve chystám, ale v tvém podání je to opět žůžo:-) nápad s proužky se mi líbí moooc

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji, Annie. Su moc zvedava, s cim prijdes ty. Napnuta!

      Vymazat

Pin It button on image hover