pondělí 20. srpna 2018

CARD KIT projekty - ADÉLA

Asi se shodneme na tom, že jedna z nejtěžších „cardmaking“ výzev je vyrobit přání pro chlapa. Ale poslední Card kit vám to rozhodně usnadní – barevně je tmavý, hodně střízlivý a ta sada razítek prostě dokonalá. Zatím jsem udělala jen pár přáníček, ale třeba vás budou inspirovat.
 
Pro začátek jsem využila slavnou filmovou hlášku „S tebou mě baví svět…hlavně v noci“ a zkombinovala hodně minimalisticky s hvězdičkami a fosforeskujícími enamelkami. Pro bublinu jsem využila vyřezávací šablonu od Altenew.
 
Při vybalování vzorovaných papírů mě tento pruhovaný připomněl dědečkovo pyžamo, tak jsem během chvilky vyrobila přání k svátku. Stačí samolepky, enamelové tečky místo knoflíků a je to.
 
Používáte při horkém embossování pudr k odmaštění papíru? Já měla takový ten polštářek, který sice fungoval dobře, ale měla jsem vždycky špinavé prsty, tak se mi ho ani nechtělo vytahovat z šuplíku, ale toto od EK succes, to je fakt bomba! Dokonce jde v zadní části odšroubovat a pudr můžete doplnit a výsledek je opravdu mnohem ostřejší.
 
Už asi víte, že moje oblíbená technika je bílý emboss v kombinaci s akvarelem, takže bylo hned jasné, jak si vyrobím vzorované hvězdné pozadí. Nápis „JSI“ je vyřezaný a podlepený písmenkem z pěnovky. I když mám všechny PA abecedy moc ráda, občas chci mít větší 3D efekt, a tak jsou vyřezávací šablony ideální volbou.
 
Jeden z papírů má na sobě velké květy, tak jsem se pustila i do menší romantiky a doplnila i větvičkové výseky.
 
Nedávno mě u Jennifer Mcguire zaujalo přání s vnitřním shadow boxem, tak jsem si ho taky vyzkoušela. Využila jsem papír s hvězdnou oblohou a z dalšího vystřihla i měsíc.
 
Po otevření přijde ten správný efekt a po přečtení natisknutého nápisu vám musí váš vyvolený padnout k nohám…Chtěli byste podrobnější návod?
 

Tmavomodrá, která tomuto kitu dominuje, se dá skvěle kombinovat i s jinými barvami, třeba růžovou…ale o tom, až příště.
 
Vy už jste si nějaké přání střihly/i? Ukažte, Paperoamo rodina na vás čeká na facebooku.
♡ 
Adéla

6 komentářů:

  1. Adélko, chceme, chceme, chceme! ;) Nádherná přání a tu antistatickou štětičku si musím pořádně prohlédnout, protože jeden z důvodů, proč se mi nechce vytahovat emboss je právě ten polštářek ... vadí mi, jak to na tmavém podkladu zůstane "zaprášené" ;) Těším se na modrá přání s růžoffkou - za mně ideální kombinace! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Jani :) Připadá mi, že tenhle prášek jde mnohem lépe setřít a to nanášení je prostě mnohem jednodušší ❤

      Vymazat
  2. mas to krasne. shadow box mam este len na zozname , ze to musim vyskusat ale ty sikulka si to uz dala :) tesim sa na ruzove varianty ❤

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vali, určitě zkus. Ten efekt je skvělý a je super i to, že se vše splácne a vejde normálně do obálky.

      Vymazat

Pin It button on image hover