úterý 7. srpna 2018

MY LIFE KIT projekty - ALENA

Další měsíc a já jsem tu s další stránkou z My Life kitu. Jana B. sice posledně předvídala, že použiji ty krásné pěnové kartičky, ale já opět musím zklamat. Tyhle jednou použiji, ale bude to potřebovat ty správné fotky, které zatím nemám. Proto následující stránka není růžová, ale trochu té tyrkysové jsem si neodpustila. Společně se zelenou se krásně doplňují a i přesto, že v týdnu mi dominuje svatba, působí stánky celistvě.
 
Tentokrát opět nemám dvě klasické PL stránky, ale jednu kolážovou ve velikosti 8x11,5 inch. Ten formát jsem si oblíbila a za chvíli budu muset doplnit zásoby kapes, stejně tak jako design A, který došel. Fotek z průběhu týdne je poslední dobou velmi poskromnu, a tak se vlezly i na tento menší formát. 
 
Na bílou čtvrtku jsem si nalepila dvě kartičky 3x4 a zbytek už jsou jen barevné pruhy z rozstříhané kartičky 4x6. Tímto jsem stránku neudusala množstvím barev a fotky hezky vyniknou. Opět jsem používala i Extra kit, kde jsem vypotřebovala snad všechny štítky a vlaštovky. 
 
Hodily se mi i názvy týdnů, protože se mi sešly fotky z progresu našeho domečku. Pokud si říkáš, odkud jsou ty dlouhé štítky s tenkou zelenou linkou (ten na titulní kartičce), tak opět z rozstříhané kartičky. Kartičku jsem ale použila, díry po vyřezaných štítcích jsem zakryla fotkou na druhé stránce z týdne.
 
Tady už je klasický design A a naše sobotní svatbování. Hodně jsem používala velkou bílou abecedu, která je skvělá na skákající písmo. Protože se mi zdálo, že na kartičkách tak trochu zaniká, udělala jsem jí černý stín, ale nejsem si jistá, zda to pomohlo. 
 
Opět jsem fotky podkládala štítky a vlaštovkami, aby byla stránka sjednocená s předchozí. Z malé kartičky jsem si vlaštovky, které měly skončit pod fotkou, vyřezala a nalepila je na fotku. U další fotky jsem chtěla zaznamenat datum svatby, ale výsek „červen“ v kitu nenajdeš. Prostě jsem jen „ec“ ustřihla a koncový ocásek od „c“ přilepila k „n“. 
 
Doufám, že jsem tě nezklamala nepoužitím tak typických kartiček pro mě, ale potěšila i jinou barvou než růžovou. I když uznávám, že poslední dobou u mě růžová dlouho nebyla. Snad příště! Těším se na tvoje projekty ve skupině na FB
 

3 komentáře:

  1. Ali, to jsou nádherné stránky ❤️.

    OdpovědětVymazat
  2. Bomba bombicka,, teda ty ses vyřadila ve stříhání :-) moc se mi líbí ta hobsajici písmenka , a taky vystřižené vlastovky😍

    OdpovědětVymazat
  3. Ali, ty stránky jsou dokonalé!

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover