pátek 7. prosince 2018

OLDIES but goodies - podzimní stránky od ALENY

Konečně jsem se k němu dostala. Myslím My life kit a Extra kit září/říjen. Tolik se mi líbil a moc jsem se těšila, až s ním budu něco lepit. Hlavní záměr ti ukážu jindy, dnes náš poslední srpnový týden. Když jsem viděla fotky z Červené Lhoty (statečně jsem během stěhování a všeho okolo zapomněla, že jsme tento výlet vůbec podnikli, díky za PL), bylo rozhodnuto hned. Ta červená byla jediná volba. A protože předešlý týden byla koláž, kterou jsi mohla vidět minule, musela být i tady koláž, což se mi skvěle hodilo, protože fotek z onoho úterý bylo hodně a místa v kapsách málo. 
 
Nakonec jsem se rozhodla některé fotky vyřadit a nechat jen ty důležitější. V kitech byly dvě skvělé abecedy velká dřevěná a malá růžová. Na tak dlouhý nápis se skvělé hodí kombinovat dvě velikosti. Zprvu jsem si říkala, zda mi vůbec nějaká písmenka zbydou, ale ještě dost slov jsem z nich následně poskládala. A taky jsem nešetřila plusky. To je snad nejlepší ozdoba hned po enamelkách. Jako úvodní kartičku jsem si vybrala tu s fotkou kytky. Možná proto, abych ještě trošku evokovala ty zbytky léta, když kit je podzimní. 
 
Fotek i po protřídění bylo pořád dost a já se notnou chvíli trápila, jak je všechny na stránku nacpat. Pak jsem si vzpomněla na slib, který jsem ti dala v posledním článku a to, že na další koláži budu fotky dávat do krajů a zastřihávat je. Budiž splněno. Pomohlo to moc a vlezlo se vše, co bylo potřeba. 
 
Druhá stránka je z dalších „akci“ daného týdne. Jen první fotka, tzv. footie, je ještě z výletu. U ní jsem si nemohla odpustit výsek „cítím podzim“, protože ta trocha hnědého listí si o to i v srpnu žádala. Jinak jsem se opět vrátila k designu A.
 
Ozdobami i volením kartiček jsem se snažila propojit stránku s koláží, a proto ani tady nechybí spousta plusek a flitrů, které jsem lepila glosíkem. Původně jsem plánovala i nějaký ten shaker, ale nakonec na něj nezbylo místo a bude si muset počkat na jindy. I tady jsem se snažila některé fotky nalepit do kraje a ustřihnout podle kartičky. Zaprvé, aby byl další propojovací prvek a za druhé, aby se mi fotky na kartičku vešly. 
 
Možná si říkáš, že místo na shaker nebylo a přitom by stačilo dát jednu výplňovou kartičku pryč a místo ní shaker, jenže mě se to prostě víc líbilo takto. Proto dvě filling card a žádný shaker. Místo něj jsem si vzala provázek, který v kitu taky byl, a vyšila si draka, kterého jsem přelepila výsekem. Sice se žádný drak nepouštěl, ale to bych je potom nepoužila nikdy. Chystáme se je jít pouštět už dva roky a stále se nic nekoná, ještěže je ten podzim každý rok a můžeme ty marné pokusy zkoušet znova. A na poslední fotce opět spojovací prvek, a to popis ve dvou abecedách. Na název obce, v které se festival konal, už písmenka chyběla, ale jiná slova ještě poskládat šla, uvidíš v nějakém dalším článku. 
 
Měj se krásně a já se jdu vrhnout na pečení cukroví.

3 komentáře:

  1. Krásný stránky! Takováhle záplava červené! <3

    OdpovědětVymazat
  2. sadlo ti to dokonale. to je jasne. vsetko krasne zladene ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Ty to máš Ali vždycky tak pěkně promyšlené, a ty barvičky se hezky propojují. plno plusek, flitříků i vyšitý dráček jsou krásné ozdobičky. pěkné👍😀

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover