pondělí 31. prosince 2018

CHALLENGE 1/2019

JANA V.
Vánoce

Dlouho jsem si lámala hlavu na zadním nové challenge, až jsem nakonec zůstala u té nejjednodušší varianty, která se přímo nabízela. Scrapnout Vánoce. Věřím, že i pro vás to bude po svátcích jednoduché zadání, a tak ještě čerstvé fotky ze svátků poputují do alb.



Já svou stránku lepila 25.12. v ne úplně čerstvém stavu a s nemocným synem, takže nedopadla moc podle mých představ. Vytiskla jsem si už předem několik foteček v různých formátech a nakonec si s tím nevěděla vůbec rady. Stránka je do páru ke stránce, ktou jste nedávno viděli z Page kitu, takže i pro tuto jsem čerpala ze stejného materiálu. 
ZADÁNÍ
  • Téma: Vánoce
  • Podmínka: scrapni fotku z Vánoc v širším slova smyslu (tedy i z období adventu unáváme)
  • Projekt musí být vytvořen pro tuto challenge (tzn. nesmí být publikován na blogu, facebooku, či internetové galerii před vystavením všech projektů).
  • Posílejte vaše soutěžní projekty do půlnoci 28. 1. 2019 na email atelier@paperoamo.cz s předmětem CHALLENGE. Fotografii pojmenujte ve tvaru ANNA.N (křestní jméno, tečka, první písmeno příjmení).
  • Fotky budou vystaveny 29. 1. 2019 a vítěze vyhlásíme 31. 1. 2019.

 VÝHRA

Poukaz do eshopu Papero amo v hodnotě 250 Kč. 

Na závěr bych se s vámi ráda rozloučila. Nejen v tomto roce, ale i zde na blogu. Potřebuji si teď z časových i osobních důvodů ulevit od povinností pravidelných článků. Dělám to s těžkým srdcem, poslední tři roky bylo PA součástí mého života se všemi pozitivy (těmi především) i negativy, zdrojem inspirace, výzev, adrenalinu, těšení se na nové kity i jiné novinky a především přátelství uvnitř úžasné papírové komunity, s mými skvělými kolegyněmi a nejlepší Aničkou a Pájou. Vám všem děkuji, že jste byli díky pozitivní zpětné vazbě mým hnacím motorem a zlepšili mi svými úžasnými komentáři i horší dny. 

Děkuji!

Do nového roku vše dobré!

2 komentáře:

  1. Přeji také všechno nejlepší do nového roku. A až nabereš síly, tak znovu u tvých stránek nashledanou. Inspirovala jsi mě hlavně k tvorbě i menších než třicítkových stranek :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jani, presne, jak pise Radka. Ty jsi dala nasemu ceskemu rybnicku obdelnikove stranky! Nadherne obdelnikove stranky! A takovou spoustu hrave koukave inspirace! Stale se vracim k tomu scrapovemu serialu, protoze to je proste tip za tipem a tolik zajimavych postrehu. Budes chybet, moc! ❤❤❤

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover