čtvrtek 9. dubna 2020

PAGE KIT projekty / KATKA


Ahojte priatelia, všetkých vás zdravím aj v apríli a tak ako už predo mnou napríklad Adéla so svojimi krásnymi stránkami alebo Peťa sosvojim retro minialbumom, aj ja k vám dnes prichádzam s malou inšpiráciou z najnovšieho Page Kitu Tu a teraz alebo Tady a teď.



Tentokrát som si z kitu vyrobila dvojstránku s kartičkovou vložkou v krúžkovom traveler’s notebooku. Kit je dievčenský alebo skôr ženský, ale povedala som si, že sa hecnem a skrepnem s ním Šimonka. Na fotkách je zachytený náš prvý spoločný deň potom, ako zavreli škôlky a zároveň na dlhú dobu posledné zábery z ihriska.


Z kitu som vybrala jediný modrý papier a odrezala som z neho pruhy, ktoré som prilepila k narezanej bielej texturovanej štvrťke. Na ľavú stranu som nalepila fotku a dozdobila som ju papierovými výsekmi modrých a žltých kvetín. Čiastočne cez fotku prišiel nadpis, tiež jeden z papierových výsekov. Poza fotku som ešte zastrčila visačku s povzbudivým nápisom a dátumom.



Potom som vylúskala úplne všetky farebné papierové štítky a nalepila som ich hala bala (jasné, že to bola malá maturita) na pravú stranu. Do nich som vpísala môj journaling. Dozdobila som ich zopár kvietkami a nápisom „Náš deň“.


Moje dve zvyšné fotky som sa rozhodla umiestniť na kartičky a tak som siahla po kapsičkovej vložke na dve kartičky 3x4 inch. Na stranu, ktorá dopĺňa veľkú fotku som spravila len dve filler kartičky. Na jednu som použila farebný papier z kitu, na ktorý som nalepila kruhovými šablónami vyrezané kruhy z modrého a červeného kvetovaného papiera, doplnené nápismi „láska“ a „my dvaja“, ktoré som opäť našla na archoch s papierovými výsekmi.


Ďalšiu kartičku som spravila z bielej texturovanej štvrťky a použila som na ňu takmer všetky farebné kruhové výseky a bodky nalepené metódou náhodného rozhodenia (rozumej maturita podruhé).


Z druhej strany som na obe kartičky použila papiere z kitu a umiestnila som na ne obe menšie fotky, dozdobené nálepkami a papierovými výsekmi z kitu.


To je nadnes odo mňa už všetko. Prajem vám príjemné tvorenie s novým kitom a o výtvory sa určite s nami podeľte v našej FB skupine alebo na instagrame, aby sme sa aj my mohli pokochať. Ozaj, vidíme sa večer na scrap párty? Už sa na vás tešíme pri online tvorení!

Katka

8 komentářů:

  1. Katka, krása, ako vždycky ❤ Pekne sa ti podarilo vyzobať ten kit, no a slintám nad tým formátom. Človek si myslí, že všetko má a nič nové nepotrebuje a VŽDY sa ešte niečo nájde 😂😚

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha Mirka, no ved totok! Akoze dlho som si hovorila, ze netreba mi, ale nakoniec som to nedala a skusila som. A super! Dakujem😘

      Vymazat
  2. Hezky si se s tím popasovala! Parádní! A ten formát ach ach..ještě, že nemám co do něj...😂😂 i když trošku mě mrzí, že už mám “album” o domečku napůl hotové..😂😂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aliiii, dakujem. A podla mna do akehokolvek albumu sa nejaka napln najde🤪🤪🤪 u nas skrep pacientiek urcite🙈😂

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Adelko dakujem🤗 Akoze bolo to troska adrenalinovejsie, ale dala som to💪🏻😂

      Vymazat

Pin It button on image hover