pondělí 22. června 2020

PRODUKT Papero amo / PETRA

Ahojky všem!
 
Sice je to tu teď plné duhové nálady, ale nezapomínejme taky, že nám naše Lucka vymyslela tuhle boží HYGGE kolekci!
 
První stránku už jste mohli vidět při představování této nové kolekce. 
 
Kartičkus rámečky jsem přetvořila na ,,poličky“ a na jednu z nich jsem nakladla kytku v květináči a svíčku. Doma máme takový regál na zdi a pod ním máme žluté křeslo z Ikei. Takže jsem tam musela napasovat i to křeslo, jen je zelené.
 
Abecedy jsem tady využila obě dvě, jak světle zelenou, tak i tu tmavou. Výseky, na kterých jsou dny v týdnu, mám v My life kitech moc ráda a nikdy nezůstanou hozené ve zbytcích. 
 
Další stránka je tentokrát více monochromatická. Černobílá spolu s trochou růžové. Tentokrát jsem výjimečně neměla mega barevné fotky, takže jsem si to mohla dovolit. 
 
Na označení týdne jsem použila senzační velkou abecedu. Přesně ten typ abecedy, kterou ať nalepíš kamkoliv, bude se tam hodit, ty mám nejraději. Kolem čísel jsem vytvořila věneček z papírovýchsamolepek.
 
Journaling našel své místo jak na kartičce, tak na malých černýchštítcích. Se zdobením jsem se moc nezdržovala a ani jsem na této stránce nějak neměla potřebu tam toho dávat moc. Černé samolepkové fráze jsou fajn.
 
No, kartička na citát se mi tady opravdu hodila. Naše Baru teď hází jednu perlu za druhou, takže si asi budu muset tyto kartičky nakopírovat, tyhle hlášky prostě musím do našeho alba dostávat častěji.
 
Poslední stránka, kterou vám dneska ukážu, je layout o domácí pohodičce. U nás domácí pohoda znamená vymýšlení různých blbinek, hlavně, aby byla sranda, to je naše hygge.
 
Podklad tvoří bílá čtvrtka společně se vzorovanou od WEBSTER´S PAGES z kolekce Love is in the air. Na ně jsem pak skládala visačky, vystřižené z pěti malých kartiček z kitu. A fotka samozřejmě. 
 
Text jsem vytiskla na vellum šedou barvou. Černá se mi zdála až moc výrazná. Potom jsem sáhla po černých štítcích, které tam stejně úplně řvou… Některé své myšlenkové pochody připisuji čtyřem rokům na mateřské dovolené...
 

Na visačky jsem ještě přilepila ochranná kolečka, protože tak se mi víc líbí. Poslední dobou si celkem na visačkách ulítávám, jak na stránkách, tak v minialbech…. A taky jsem přidala provázky, bez těch by to nešlo!

2 komentáře:

  1. Peti, suprove, kolekce hygge je uzasna a ve tvem PL vypada fakt krasne. No a visačky jsou Top 😊

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover