úterý 18. května 2021

Album harmonika a Zoo výlet / IVA

 Kit Venku / květen 2021

Krásné úterý, dnes pro vás mám druhou inspiraci z květnového kitu Venku. Už jste měli možnost vidět pár layoutů a kapsičkových stránek a proto bych vám dnes chtěla ukázat i jedno minialbum, které jsem s tímto kitem stihla slepit.

Na minulou neděli jsme si objednali vstupenky do Zoo Lešná a měli jsme velké štěstí na počasí a výlet se nám opravdu vyvedl.


Nejprve jsme chtěla slepit jen dvě stránky s hromadou fotek, jak už jste u mě zvyklé, ale když jsem si prohlížela fotky a chystala je na tisk, přišlo mi škoda, že bych je tiskla jen v malém formátu. Tak jsem se spontánně v sobotu večer rozhodla slepit si minialbum. Celý proces jsme si zjednodušila tím, že jsme použila harmonikové album. Naneštěstí jsme ho ale měla jen v červené barvě, která se moc nekamarádila s kitem :-D . Ale v e-shopu jsou i jiné barvy a dokonce teď holky naskladnily i novinkové od firmy Semikolon.


No tak já jsme si to svoje pootáhla papíry, které se aspoň trochu barevně hodí. Vybrala jsme si papíry z kolekce Magical Forest odCrate Paper. Jelikož by mi jedna čtvrtka nestačila na celou délku desek alba, Nalepila jsme nejdřív přední stranu, pak zadní a na prostředek si uřízla pruh papíru se zvířátky.

Nadpis jsem poskládala z papírových výseků, velká písmena jsme si vyřezala z této šablony, která teď bohužel není skladem, ale třeba se ještě objeví. Inspirovala jsem se Janičkou S. a písmena jsem si vyřezala ve dvou barvách a to spodní písmenko jsem nalepila trošku posunuté, abych vytvořila 3D efekt. Písmenka jsme si ještě pomalovala bílou gelovkou.


Z minulého kitu mi zbylo ještě to krásné vellum, které jsem nestihla použít, a tak jsem se rozhodla ho nalepit hned na první stranu. Kousek levého okraje jsme si ohnula, nalepila oboustrannou pásku a přilepila k okraji stránky. Na pauzák jsem si nalepila kousek vstupenky.


Nemám ráda, když po otočení vellumu prosvítá to, co je na přední straně. Pokud to jde, tak se to snažím zamaskoval něčím jiným, tady mi vznikl krásný prostor na text.

No a fotka u opice nesmí chybět :-D Tahle je ve formátu A5. Stránky mají velikost asi 6,5x9 palců, což je celkem velkorysý prostor, tak jsem se mohla rozšoupnout a vytisknout si pár větších fotek.


Album jsem prakticky zkompletovala během jednoho večera, takže nečekejte žádné vychytávky. Ke zdobení jsme použila všechno, co se aspoň trochu týkalo výletování. Některé kartičky jsem používala k podkládání fotek a z některých jsme vyřezávala kruhy, které jsem používala jako ozdoby. Dokonce jsem vyhrabala i nějaká razítka a snažila se aspoň trochu razítkovat. Mám pořádnou zásobu, ale pokaždé, když zrovna lepím, tak nade mnou zvítězí lenost a nikdy je nepoužiju.


Miluju všechny abecedy, co holky vytvoří, tentokrát byla v kitu jen malá, tak jsme si ze svého arzenálu vytáhla i ty velké...nejvíc miluju tu černou z kolekce Hygge. Jen má moc málo písmenek N a C :-D


Tohle je poslední stránka z jedné strany leporela. Musela jsme jí polepit barevným papírem, protože jsem si tu spodní stránku pomačkala při odlepování od základu alba. Tímto jsme to zamaskovala.


Kolečka u mě fakt vedou... Pokud mi dojde v jedné abecedě nějaké písmenko, náhradním ho z jiné abecedy.


Kromě kartiček z kitu jsem zalovila i v kolekci Z lesa, jelikož obě má na starosti Lucka, tak se dají skvěle kombinovat.


A na poslední stránce jsem zjistila, že bych ještě uživila nějaké místečko, tak jsem si vlepila jednu odklápěcí. Ještě můžete kouknout na pár detailů při zdobení.




Jelikož prohlížení je stejně nejlepší, tak jsem vám natočila krátké nahlédnutí.

Video Youtube: https://youtu.be/D0HsI6cqZKc

To je dneska vše a moc se těším na vaše krásnosti.

Tvoření zdar.

Iva

6 komentářů:

  1. Ivi, fakt za jeden večer? Tak to jsi skvělá, já bych to lepila měsíc 🙈 Albíčko je parádní a skvělá kombinace i s papirama. Moc se mi líbí i dozdobeny napis Zoo❤️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miri, moc děkuji. Jj v sobotu večer jsme k tomu sedla a fakt to šlo rychle od ruky.

      Vymazat
  2. Ivo, to je nádhera! Všechno, jak to umíš použít ❤️ Ale tentokrát mi spadla brada z té jemné malůvky na nadpisu... nejdřív jsem si myslela, že jsi použila nějaké thickersky... a teď tady čtu, že jsi to malovala! 😯😍😍😍 A druhá věc - to vellum je do zoo jako dělané! Mega!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Janičko, moc děkuji za milá sova. Písmenka mi přišly takový nudný, tak jsme si je ještě dozdobila a do vellumu už to byla fakt nutnost si střihnout. Je úžasné.

      Vymazat
  3. Moc krásné Ivi a taky se tam s dětmi chystám v nejbližší době 🙂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji....jj je to takový příjemný výlet. Jen pokud opravdu pustili omezený počet návštěvníků, tak to nechci vidět, až budou moct pouštět plnou kapacitu 😂

      Vymazat

Pin It button on image hover