pondělí 24. května 2021

Džungle na papíře / ANNIE

 Kit Venku / duben 2021

A máme tu další májový týden a sním i další inspirace z květnového kitu Venku. Dnes ti opět ukážu kapsovou stránku 9x12 a těš se na pěknou divočinu.


Během prvního květnového víkendu jsme ani tento rok neporušili tradici a stavěli jsme v naší rodné vsi májku. Byla to spíše taková rodinná akce spojená s posezením u táboráku. Ségra nachystala pro děti (naši už mají 6 vnoučat) různé hry a dokonce se hrálo i divadlo. Největší úspěch ale mělo malování na obličej. Všechny děti se v momentě proměnily v dravé šelmy a super hrdiny. Vuaaa.

Vznikla spousta fotek dětských obličejíků, které jsem se rozhodla nalepit do alba… všechny. Využila jsem druhou stranu již použitých kapes. (Zadní stranu tvoří vzpomínky na Velikonoce a můžeš se podívat tady).

Jak už jsem psala v úvodu, je to divočina. Použila jsem kartičky s motivem, které mi připomínaly džungli. Ty jsou prostě parádní. Doplnila jsem jednobarevnýma kartičkami, abych ten chaos zjemnila.

Na fotkách převládá modrá barva. Aby se objevila i v kapsách, vzala jsem si na pomoc modrou abecedu z dílny PA a kolekci OR Saison, která kit krásně doplňuje. Použila jsem výseky a jeden papír z kolekce. Jsem z ní naprosto nadšená. Určitě koukni do obchůdku a neváhej.

Pustila jsem se i do stříhání. Z jedné kartičky jsem vystřihla tvary a doplnila k výsekům se zmiňované kolekce OR Saison. Další kartičku jsem taky upravila, aby mi líp vešla do velké kapsy. Journaling jsem tentokrát napsala ručně.


K fotkám už stačilo dolepit jen pár nápisů. Zdobení už jsem nepřeháněla.

Jsem opravdu nadšená, jak je tento kit variabilní, co kartička, to inspirace. Člověka napadají nové a nové stránky. Zdaleka s ním nekončím a myslím, že na konci měsíce mi zbude jen pár odřezků.

A jak jsi na tom ty?

3 komentáře:

  1. Ani, to je perfektní stránka 🤗Líbí se mi, jak jsi vymyslela tu prostřední velkou kapsu. Krásně se ti to albíčko plní ☺️

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jo, vy je máte všechny tak krásně blonďatý! 😍
    Úžasná stránka, Ani! ❤️ A teda musím mrknout do zásob, tohle rozdělení kapes asi nemám! 😁

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani v originále je to kapsa 12 x 12 jen jsem ji na boku seřízla a zatavila. Mám jich doma ještě dost,tak se je snažím využít

      Vymazat

Pin It button on image hover