úterý 11. května 2021

Venku na rybách / ANNIE

 kit Venku / květen 2021

Ahooj krásné úterý! Dneska mám pro tebe rovnou dva projekty z květnového My life kitu Venku. Budu se asi opakovat, ale kity od Lucky jsou prostě wau. Jsou univerzální, lehce se s nimi pracuje. Vlastně kromě kitu už nic nepotřebuješ (no možná jen lepení a bílé čtvrtky. Jak psala Jani B minulý týden, stránka do Plka je za půl hoďky hotová.

Začnu stránkou. Z našeho Honzy se stal vášnivý rybář. Během lockdownu chodil pozorovat rybáře na místní rybník a svědomitě se připravoval na zkoušky. Měl dokonce rybářský kroužek online. Máma amatér navazovala trpělivě háčky a ukazovala na kameru, jestli jako dobrý. Když Honzík zdárně obdržel svůj rybářský lístek, museli jsme prostě na ryby. No a taková událost musela do alba, že jo.

Síťovky, pytlíčky a různé kalíšky z kitu se perfektně hodily k tématu rybaření, i když to asi nebyl úplně záměr. Takový kit „Na ryby“ by se nám teda hodil, co děvčata?

Hlavní journaling jsem tentokrát zkusila psát přímo na fotku, a to v aplikaci Snapseed. No bylo to trošku krkolomné. Vybrala jsem si font, který šel psát jen po řádcích, a tak jsem každý řádek musela uložit zvlášť. Nešla mi ani regulovat tloušťka písma. Je trošku hůř čitelné. No zkrátka pokus omyl. Příště zkusím osvědčené picmonkey. Text jsem podlepila velumem, aby alespoň trošku vystoupil.



Celá kapsová stránka je hlavně o fotkách, které jsem doplnila abecedou z kitu, a také jednou mechově zelenou. 


Jedeme dál. Po dlouhé době jsem měla chuť si slepit něco ultra easy peasy jednoduchého. Při prochajdě s Charliem jsem si pro radost vyfotila jeden kvetoucí keř a ta fotka tak krásně ladila s jednou kartičkou z kitu, že nešlo odolat a malá květinka má svou velkou stránku.

Jsou to vlastně jen tři kartičky, fotka a můj oblíbený čtvercový formát. (tady obdelník)



Jen minimální zdobení, výsek, nitka, srdíčko a je hotovo. Není nad čím přemýšlet. Je to táááák osvěžující.

Zkus to taky!

1 komentář:

  1. Krásné stránky, Ani. Obdivuji lehkost, s kterou jsou vytvořené. Miluju tvůj minimalismus ❤️

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover