středa 19. ledna 2022

Inspirace z kitu / ALENA

 Kit Miluju / leden 2021

Krásný další den v novém roce. Dnes se i já přidávám k děvčatům a jdu vám ukázat inspiraci z nového lednového My life kitu Miluju od Lucky. Opět je skvělý! Kdo by nemiloval medvědy? A ještě když je Lucka nakreslí takhle?!


K novému roku se nabízí začít novou titulní stránkou a vůbec se nedivím, že holky začaly. Já upřímně vůbec nevím, jak letošek pojmu. Jsem nějak v koncích. Ale vzhledem k tomu, že jsem statečně nabrala skoro roční skluz, tak o to, co lepit, nouze nebude. Dneska vám ukážu dvě stránky ze sešitu Storyline Chapters od Heidi.

První je narozeninová. V kitu najdeš spoustu „párty“ výseků, a to se mi hodilo k fotce naší čičiny ze dne, kdy oslavila své sedmileté bytí na této planetě. Vybrala jsem si barevné kartičky a všechny je natrhala, podlepila jimi fotku a základ byl hotov. Pak už jsem jen přidala pár výseků a pod odchlip papírů jsem pozastrkovala větvičky, frázové samolepky a nadpis. Nějaké z frázíjsem si vyzobala z jiných kitů, malá abeceda je tato a velká tahle.

Druhá stránka je jedna z mnoha mých těhotenských. Omlouvám se, ale tyhle fotky s různě velkým břichem tu budou asi často. Ups. Těhotenské album jsem ani nezačala dělat. A tahle je z celkového ročního sešitu.

Tentokrát jsem kartičky projela Big Shotem s kruhovou šablonou se šitím, moje na e-shopu není, ale tahle je obdobná. Vybrala jsem si žlutou, růžovou a šedou kartičku a všechny ozdoby jsem rozdělila podle barev. Fotku jsem podlepila pod kartičku s věncem, který jsem pomocí prstového nožíku ořízla.

Asi jste si všimly, že i těch pár frází je stejné barvy, opět jsem prolistovala v zásobách a našla vhodné barevně i textem. Jen k tomu nejkrásnější období jsem si dopsala otazník. Musím říct, že mám pro tyhle monochromatické nebo tón v tónu stránky slabost. Vždycky mě uklidňuje se na ně dívat, možná trpím nějakou lehkou formou autismu :D.

Pro dnešek je to všechno a já doufám, že se s námi na FB či IG podělíte o to, co se podařilo nalepit vám!

1 komentář:

  1. Krásný nápad s tím trhanim papíru, vypadá to moc pěkně.A super fotka😁

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover