pondělí 17. ledna 2022

Novoroční diářová inspirace / LEONA

 Kit Miluju / leden 2021

Ahoj a pěkné pondělí všem,  zdravím vás poprvé v novém roce na blogu. A jsem tu s inspirací z nového medvědího ML kitu Miluju. A je to něco pro mě, hlavně ty krásné barvičky. Ukážu vám, jak tvořím v sešitech od Heidi Swapp.


Lepím si diář a sem tam stránky v sešitu s prázdnými stránkami. První vám ukážu stránku v diáři.

Musím říct, že je to o dost jednodušší oproti Happy Planneru. Vytisknu si jednu až dvě kolážové fotky 10x15 cm (používám doma Canon selphy). A nějak rozmístím. Dodržuju pevně týden a hlavní události v týdnu. Jinak fotky rozmístím, jak se mi hodí.

Na levou stránku jsem si nalepila velkou kartičku s nápisem Nový rok, nový začátek a doplnila ji medvídkem a nápisem „tak ať je lepší než ten minulý“. Nahoru jsem si k datu nalepila půlku kolečka, kde je nápis leden.

Abeceda v kitu přímo není, a tak jsem vylovila ze zásob tuto žlutou. Občas už mi chybělo písmenko správné velikosti, a tak jsem kombinovala velká a malá písmena.

Na pravé straně jsem dokumentovala víkend.

Vybrala jsem si opět jednu kartičku. Nalepila jsem na ni mapku s trasou a medvídka.

Kartičku jsem tentokrát udělala jako odklápěcí. Z druhé strany jsem nalepila taky kartičku, tu se třemi okýnky. Do dvou jsem nalepila fotku a do jedné stromeček.

Na dozdobení jsem pak použila už jen pár zvířecích tlapek. A samolepkový nápis S tebou až na kraj světa - ten se mi hodil k fotce, protože stačilo udělat krok vzad a letíme!

Jako další jsem z kitu slepila první stránku v sešitku s prázdnými listy.

Nejprve jsem lepila pravou stranu. Rozstříhala jsem dvě malé kartičky a barvy poskládala na střídačku.

Doprostřed jsem nalepila fotku a doplnila ji ze stran nápisem, medvídkem, ptáčkem. Žádné složitosti.

Levou stránku mi přišlo líto nechat holou, a líbila se mi kartička s citátem. Tak jsem lovila v zásobách papírů a objevila jeden, který krásně ladí k pravé stránce. Kartičku už jsem doplnila jen duhou a ptáčkem.

A jak tvoříte v novém roce vy? Budu ráda za každou vaši inspiraci. Na facebooku v Rodině PA nebo třeba na instagramu.

Mějte se co nejlépe

Leona

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover