středa 26. ledna 2022

Plány na rok 2022 / JANA B.

 kit Miluju / leden 2021

V novém roce jsou všichni plni plánů a očekávání a předsevzetí a já, stejně jako loni, mám v lednu totální útlum (ještě někdo na stejné lodi?). Naštěstí mám to rozhodování, jak v roce 2022 naložím s našimi zážitky a vzpomínkami, již dávno vyřešené. Tak vás moc zdravím v novém roce a pojďte se začíst (že bych zase byla ukecaná?). 


Bohužel zklamu ty z vás, které čekají nějaké super tipy a převratné novinky: v roce 2021 se mi kombinace planner / album 9x12 tak osvědčila, že i letos v tom pojedu. Diářové sešity od Heidi Swapp jsem si objednala už na podzim. Ano, v těch loňských mi pár týdnů chybí (konec roku je vždy super hektický, to známe všechny), ale jinak se mi dařilo držet krok. Velikost mi naprosto vyhovuje, ani malá, ani velká, fotek stačí opravdu jen pár a toho materiálu ze zásob, co využiju. Hlavně samolepky. Album 9x12 mám pak pro takové ty "větší vzpomínky" - výlety, oslavy, narozeniny, významné události, dovolená. Přiznám se, že z loňského roku tam mám hlavně velké stránky, layouty, které vznikly v rámci DT spoluprací. Ale chtěla bych si album časem víc doplnit (jsem nepoučitelně naivní).

Takže diář, nebo-li planner. Začala jsem úvodní stránkou a vytvořila si titulku. Stejně jako loni jsem sáhla po všeříkající kartičce "nový rok, nový začátek", vyřízla si čísla z barevných kartiček (vyřezávám uprostřed kartičky, abych pak barevnou kartičku ještě mohla použít jako podklad pro fotku - jako je to třeba v tomto případě). 


Rozhodla jsem se, že začnu koncem starého roku a zahrnu i poslední den. Levá strana se ukázala velmi vhodnou pro mega nápis (nějak to místo zaplnit musím, že). Když vyřezávám, snažím se vyhýbat diakritice, abych nemusela dostřihávat křížky a čárky, proto ten anglický nápis. 


Jak vidíte, podařilo se mi využít i kartičky, přijde mi, že hezky provzdušní prostor. Ale v klasickém týdnu je používám málo, místem je třeba šetřit, abych se mohla dostatečně rozepsat. Samozřejmě, že došlo i na medvědy. A taky, pozor, jsem po sto letech vytáhla tiskací abecedu!! Pořád mi cukala ruka to udělat rychle brush penem, ale vyhecovala jsem se. Po druhém písmenku už mi to jako dobrý nápad nepřišlo a přiznám se, že prostě nejsem tiskací tip. Nebaví mě to, je to zdlouhavý a nejde mi to. 



Z kitu jsem ještě dala dohromady první týden v roce. Hezky do velkého alba 9x12. Tohle je asi nejmíň fotek, co jsem kdy použila na stránku, ale měla jsem toho hodně na srdci (a ty další se mi už barevně nehodily). 


Ty medvědí zadky mě dostávají. Nemohly chybět.


Jsem napnutá, co nového nám ukážou v roce 2022 holky z týmu, jak to dokumentování rozsekne Alča, jak si Mirka užije formát 9x12. Těším se na diářovou inspiraci od Leonky, od Míši a s čím novým přijde Annie a Adél. No a nejvíc se těším, co všechno vytvoříte vy. Tak ať se nám i v novém roce 2022 úspěšně daří zaznamenávat všechny naše příběhy a vzpomínky! Protože to stojí za to!

7 komentářů:

  1. To je super, moc se těším, co budeš zase sdílet. Já si tento rok (po zkušenosti s tím minulým) žádné plány moc nedávám. Myslím, že budu ráda, když jednou za měsíc něco slepím díky božským scrap party.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však ty máš neuvěřitelný zaprah a je dobře, že se ničím extra nestrestujes. Těším se na viděnou na scrap party, už dnes večer, juhuuu!! ❤️

      Vymazat
  2. Obdivuju tvou deníkovou (myšleno zaznamenávací) výdrž! Nádhera jako vždy!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem systematik, takže mi tohle vyhovuje, zase mě to hodně svazuje a líbí se mi tvoje vzletne tvoření!! Děkuji, Adi 😘

      Vymazat
    2. Já jsem systematik, takže mi tohle vyhovuje, zase mě to hodně svazuje a líbí se mi tvoje vzletne tvoření!! Děkuji, Adi 😘

      Vymazat
  3. Krásná inspirace na úvod roku. Já vloni po malých TN deníčkách, vyzkoušela HP a moc jsem si to užívala. Na zaznamenání našeho cestování to je úžasné. Letos musím více využít svůj nasyslený materiál. Koupila jsem si 11 disků a budu vytvářet své stránky na velikost 21x 30 nebo to je formát asi jako u Mirky. Na dnešní večer se na tvoření těším, že u toho tvořeníčka nebudu sedět sama

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale tomu říkám geniální plán!! Nebudou tě svazovat kolonky a rámečky, hezky podle sebe! To zní dobře, Irenko. Taky se těším!! ❤️

      Vymazat

Pin It button on image hover