středa 12. ledna 2022

První medvědí inspirace / ANNIE

 kit Miluju / leden 2021

Krásný nový rok milovnice a milovníci papíru! Mám tu čest dnes odstartovat další etapu inspirací od nás DT Papero amo pro vás. Jak jinak než s novou ňuňu kolekcí Miluju. Tato kolekce je už pár dnů v obchůdku, tak už ji máš třeba i doma a už jsi třeba stihla vytvořit nějaký projekt, juch.

Já jsem teda úplně odvařená z medvědů, jsou super.


Většinou ti v prvním článku ukazuju titulku. Dneska bude ale malá změna. Ještě úplně nevím, jaký formát alba zvolím, a tak jsem pro změnu, vlastně úplně poprvé, slepila stránku „poslední“. Přišlo mi fajn se rozloučit s rokem bývalým. Shrnout vše, co mi rok 2021 dal či vzal. Uzavřít jednu kapitolu a moci začít něco nového. Jjj těším se moc, každoročně.

Formátbyl jasný 9x12. Vzala jsem si hladkou bílou čtvrtku a fotku z adventní procházky, kdy napadlo všude sněhu po kolena. Fotku jsem si zvětšila a vytiskla na mé tiskárně EPSON (je to už babička, ale s kvalitním foto papírem to stále jde). Samozřejmě jsem musela použít medvědyyy a taky stromečky, a úplně všechny. Horčicová je prostě moje barva. To už asi víš. Děkuju, Luci.

Chtěla jsem fotku trošku oživit, ale ne zas tak moc, aby stále vynikala. Hodil se mi jeden nápis z kitu, který jsem šupla do středu fotky. Přidala jsem strukturovanou bílou čtvrtku a vytvořila sněhové závěje. Pokud se do něčeho takového pustíš, pamatuj, že nejprve šití a pak až lepení.

Doplnila jsem medvěda na koloběžce. Není záměrně přilepený, aby s ním mé děti mohli šoupat. Prostě se loučí s rokem 2021 a ujíždí do toho nového. Proto i ten nápis „goodbye 2021“

Nakonec jsem doplnila kratičký journaling. Pokud víš nějaká fígl, jak vytvořit nepravidelné textové pole v editoru, dej mi prosím vědět. Trvalo mi věčnost napasovat text do jedné se závějí.

Tento kit je prostě tak roztomilý, jeden medvěd musel i do mého adventního alba.

To je ode mě dnes vše. Moc se těším, co nového nám tento rok přinese ať už v životě papírovém nebo v tom osobním. Měj se hezky!

Annie

1 komentář:

  1. Ani, to je úžasný nápad, shrnout si takhle uplynulý rok, jednou, zs pár let to bude mít cenu zlata❤️🤗 Méďa ns kolobrndě v závějích je úžasný, nádherná stránka, Ani, jako vždy 🤗

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover