pátek 10. června 2022

Léto s bazénkem / ALENA

 kit Lení nálada / červen 2021

Ahojte, jsem tu se svojí první dávkou Letní nálady. Původně jsem chtěla scrapnout Apolenky první koupačku v bazénu (ještě na ni asi dojde), ale když holky přijely na návštěvu a daly společnou koupačku, tak jsem musela tuto. Vyšlo krásné počasí, a i když nám chyběla pláž a mořská voda, tak se kit skvěle hodil. 


Ono ty dětské fotky snesou všechnu tu mořskou havěť, s kterou jsem teda nešetřila. Při dolepení jsem si sama sobě řekla, že jsem to asi fakt přehnala, ale co už. Odlepovat to rozhodně nebudu. 

Využila jsem především výseky, kterých je opravdu požehnaně, a navíc nejsou jen s mořskou tématikou. Taky jsem si pár rybek a sasanek narazítkovala. 

Mám teď nově tyhle sady malých archivalek a jsou top! Navíc mám i tuhle čistící podložku se sprejem a razítkování už není takový opruz jako dřív. Prostě se jen po použití razítko nastříká a odrbe v podložce a je to. A v neposlední řadě jsem si spoustu těch ňuňu obrázků vystříhala z tohohle papíru. 

Těším se na další tvoření s kitem, rozhodla jsem se zpracovat mamky výlet do Toskánska, tak držte palce ať to stihnu do jejích narozenin (ehm, má je v červenci). Mějte se krásně a užívejte léta!

1 komentář:

  1. Takhle krásných ozdob není nikdy dost, natož moc 😉 Krásná stránka 🤩

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover