pátek 24. června 2022

Vzpomínky na Chorvatsko / JANA

 kit Letní nálada / červen 2022

Nestíhám! Asi budeme muset přestat jezdit na dovolené, protože je nestíhám zpracovávat :D Ještě že mám to Papero amo a báječný materiál, který mě čas od času donutí s tím trochu pohnout. Dnes vám tedy ukážu pár stránek z chorvatského alba 6x8 a sama opravdu doufám, že to tímto neskončí. 

Jako vždy dělám album po dnech. Vyvolám si fotky vždy z jednoho dne a tomu věnuji tolik stránek. Na ten nejkrásnější den naší dovolené jsem vzala ten nejkrásnější papír. Po okraji jsem ho zastřihla do vlnovky, hezky kolem korálů, rybek a krabů, prostě aby byl hezky organický bez ostrých rohů. Trochu jsem váhala, jestli ho nenechat "prázdný", ale jako vždy mám fotek víc než dost a místem se neplýtvá! 


Na druhou stranu přišly taky fotky a nějaké zdobení. Ze samolepek jsem si udělala výsek podlepením a obstřihnutím. A řekla jsem si, že to nebudu hrotit a štědře podlepovala pěnovou páskou. Ať má to album grády. 



S kapsovou stránkou jsem si pohrála trochu víc. Protože když někde vidíte chrastítko (konkrétně to krásné od Annie - kuk sem), tak si vzpomenete, že jste chrastítko dlouho nedělaly a hned to musíte napravit. Udělala jsem si tedy takový průhled na další stránku. Celé video, jak na to, najdete na INSTAGRAMU Papero amo, fakt doporučuji sledovat. Rybičky jsem lepila pěnovkou přímo na kapsu. 


K výrobě jsem použila tavičku Fuse Tool, kovovou šablonku ve tvaru kruhu a flitry. Těch není nikdy dost. 



A takhle vypadá stránka z druhé strany. 


Sama jsem nechápala, jak naprosto luxusně se mi ten kit k fotkám hodil. Skvěle to Lucka vymyslela! Příště si dáme ten Kypr, tam mám taky co dohánět .... Užívejte si léto, foťte a nebojte, v zimě se u lepení letních vzpomínek krásně zahřejeme. 

12 komentářů:

  1. Jani, ja miluju tvoje dovolenkova alba 😍 tak suprove sladene, bozi fotky, napad s vlnou… ach… diky za inspiraci, ukladam, az vyrazime taky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady neprihlasena Katka Pospichalovic 😉

      Vymazat
    2. Jeee, Kati, děkuji moc, ty vaše komentáře mě vždy tak potěší! ❤️

      Vymazat
  2. Jani, úžasné albíčko 🤗 Takové bych si taky přála 😁❤️🤗

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť ty máš takové krásky!!! Moc děkuji, Miri ❤️

      Vymazat
  3. nějaký tip jak udělat chrastítko bez fuse tool?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dá se to!! Tím, že jsem používala dvě kartičky, tak celé to kolečko oblepit po obvodu oboustrankou, přidat slabou folii, dát flitry. Druhou kartičku taky po obvodu výřezu oblepit oboustrankou, nalepit folii, zase oboustranku a to celé slepit k sobě. Jednou hrozně dávno do telala Pavlínka, ale nemohu dohledat z mobilu. Zkusím se ti podívat později na počítači a dám Link.

      Vymazat
  4. Taky miluji takové dovolenková alba a Jani ty je máš taaaak vymazlené!!! Tento kit se tak hodi k tomu moři 🤣❤️❤️❤️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Blani, souhlasím!!! Ty barvy, to je more. Ale líbí se mi, jak holky mají i letní fotky a je to taky naprosto okej. Moc moc děkuji za komentář!! ❤️❤️

      Vymazat
  5. Pardon -Blanka 🤣🙏

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover