pondělí 6. června 2022

Pro nejlepšího tátu / MÍŠA

DÁREK KE DNI OTCŮ

Zdravím všechny! Máme tady červen a s ním nejen nový PA kit a novou nálož inspirace, ale taky blížící se Den otců, který připadá letos na neděli 19. června. To znamená, že máte ještě chvíli čas pro tatínky něco vymyslet a třeba se zrovna necháte inspirovat mým dnešním výtvorem. Asi všichni víme, jak zapeklité může tvoření pro muže být a najít ten správný materiál je někdy oříšek. Já se vždy snažím dělat tyhle chlapské projekty v co nejjednodušším stylu a ani ten dnešní není výjimkou. Zvolila jsem tentokrát fotodárek v podobě leporela schovaného v krabičce.



Při výrobě krabičky jsem si pomohla rýhovací podložkou na exploding boxy (tu jsem zmiňovala už dříve). Tentokrát jsem si vyrobila velikost XXL s tím, že strany krabičky jsem posléze seřízla, aby byla krabička hodně nízká. Podobně jsem si upravila i víko.


Ani se základem leporela jsem neměla moc práce, protože jsem sáhla po hotovém leporelu, které mi doma leželo už nějakou chvíli, na eshopu ho najdete tady. Samozřejmě si obojí vyrobíte i s pomocí pravítka. Krabičku i leporelo jsem pak zdobila převážně kartičkami ze staršího kitu Prázdniny u moře, který se na podobné projekty myslím skvěle hodí. Tu a tam jsem doplnila kartonovým výsekem z této sady nebo samolepkami.


Nesmím zapomenout ani na razítko, které jsem otiskla na vrch krabičky. No a protože mi na stole zrovna ležel červnový kit, neodolala jsem a hned vyzkoušela i dvě nová abstraktní razítka. Jsou naprosto boží a už se těším, až je pořádně provětrám :-D



No ale tedy, když jsem měla krabičku i leporelo ozdobené podle svých představ a fotky na místě, tak jsem hotové leporelo vlepila do krabičky a to tak, že jeden konec leporela na dno krabičky a druhý konec leporela jsem vlepila do víka. Takže když krabičku otevřete, taháte vlastně harmoniku.


Myslím, že to je pěkný osobní dárek, do kterého klidně zvládnete vložit třeba i nějakou malou sladkost nebo třeba dárkovou kartu a radost je zaručena. Nebo klidně můžete na některé strany leporela nechat děti namalovat obrázek, těch možností je spousta!


A jak jste na tom vy, plánujete tatínky něčím potěšit? Určitě dejte vědět. Ten náš má teda letos Den otců díky tomuto krapet předčasně, ale pořád lepší, než kdyby kovářova kobyla chodila bosa, no ne? Tak se mějte hezky, opatrujte se, tvořte a já jdu vymýšlet, co vám ukážu zase příště. Míša



Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover