pátek 17. června 2022

Podmořské přání k narozeninám / MÍŠA

Přeji všem krásný den! Dnes i já pro vás mám inspiraci z červnového kitu Letní nálada. Musím říct, že celý kit jsem si zamilovala na první pohled, ale zároveň mě přepadla trochu panika. Přiznám se totiž, že nejsem moc letní člověk. Melouny, koupačky, grilovačky, na to mě dvakrát neužije a moře jsem bohužel neviděla ani nepamatuju. Takže jestli to máte podobně, nezoufejte, nejste v tom sami. Naštěstí krása PA kitů tkví mimo jiné v tom, že z nich vyrobíte ledacos. Já se tedy pro začátek (než na mě aspoň trochu přijde letní nálada) rozhodla vyrobit pár přáníček. Nějaké už jste mohli vidět na IG a dnes tu mám pro vás jedno vyloženě mořské.


Jako základ jsem použila obyčejnou bílou čtvrtku, kterou jsem si seřízla a poté rozřízla šablonou na Big Shotu na dvě části. Úplně s klidem to ale máte raz dva i nůžkami. Horní a spodní část jsem poté propojila acetátovou fólií tak, aby mi vzniklo okýnko ve tvaru vlny. Takhle připravenou přední stranu jsem si podlepila pěnovou lepicí páskou, protože některé ozdoby jsem dávala pod acetát přímo na vzorované pozadí. Na pozadí jsem mimochodem použila kartičku z tohoto papíru. Následně jsem na pozadí nalepila celou část s okýnkem a potom už stačilo jen doplnit zbytek ozdob.




Vše jsem si samozřejmě předem vyzkoušela nanečisto, abych pak přesně věděla, kam co nalepit. Rybky a spol. jsem si vystřihla z tohoto papíru a opět jsem něco podlepovala pěnovou páskou. Pak už stačilo jen doplnit nápis a celou hotovou přední stranu nalepit na základ přání ve stejné velikosti. Na fotkách to sice moc nevynikne, ale acetát háže pěkné odlesky. No a ty barvy, ty jsou prostě top. Tak co, necháte se inspirovat? Na mě snad už i ta letní nálada trochu jde. Klidně dejte vědět, jak to máte s létem vy a těším se, co (nejen) z kitu vytvoříte!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover