pondělí 20. června 2022

Stránka s hexagony / MIRKA

 


Krásné pondělí přeji! Dnešní inspirace bude hexagonová, protože za A: takovou stránku ještě nemám, za B: vždy jsem si to chtěla vyzkoušet, za C: kartičky si o to samy řekly. No vážně, pojďte se podívat.


Vždy když mám v ruce materiál na tvoření, nejdřív si ho důkladně prohlédnu a nechávám se unášet na vlně fantazie, co by z toho krásného balíčku šlo udělat. I když známe, že, někdy si fantazie dává volno. To je ale na jiné povídání. Tentokrát to bylo jednoznačné, budou se vyřezávat šestiúhelníky. Kartičky s názvem Prázdniny u moře mluví jasně.

Na bigshotu jsem si pomocí vyřezávacích šablon z kartiček vysekala různě velké hexagony a rozmístila na bílou čtvrtku. Stejně tak jsem vysekla z jedné fotky dva další a přidala je na stránku.

Většinou akvarelkama cákám skvrny nakonec, teď jsem to udělala obráceně. Tužkou jsem si jemně naznačila rozmístění hexagonů, dala je stranou, nacákala skvrny a hexagony nalepila zpátky na místo. Jasně, že nejhezčí skvrny zůstaly zakryté, ale nevadí, o tom vím jenom já :)

Hexagony jsem doplnila různými výseky odsud, frázemi, černobílými samolepkami z tohoto aršíku a ještě chipboardovýma srdíčkama.

Když lepím stránku, tak samozřejmě vím, odkud fotka je, protože si ji předem vybírám z PC, ale uvědomila jsem si, že třeba manžel to na prvý pohled neví a ptá se pak, kde to je focené. Proto jsem přidala nakonec i nápis z malé modré abecedy, aby to bylo jasné hned, třeba i mně po letech :) I když si myslím, že to nemůžu nevědět, uvidíme za 20-30 let.

Journaling ještě doplním do jednoho z hexagonů, který jsem vysekla z journalingové kartičky.

Nevím, jestli to je vidět, ale stránku jsem po dokončení ještě doplnila o pár kapiček průhledných enamelek, přece jenom je to ,,vodní” stránka, takže kapičky vody se hodí ;)

Děkuji za dnešní nahlédnutí, věřím, že po tropickém víkendu máte spoustu fotek od vody nebo z bazénu a už teď se moc těším na vaše krásné stránky, které si nalepíte ;) Mějte se moc krásně a užívejte počasí.

Mirka

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover