pátek 9. září 2022

Čekání na zázrak / MIRKA

 Kit Čas na čaj / září 2022

Už máte doma čerstvý zářijový kit? ;) Já jsem z něj absolutně nadšená a už teď se těším na podzim a krásné barevné fotečky, které si pak pomocí tohoto kitu ozdobím do alba. Zatím teda jedna nepodzimní, ale i to s tímto kitem lze.


Při prohlížení a kochání se nad čerstvě vybaleným kitem jsem ve výsecích narazila na heslo ,,Čekání na zázrak” Hned bylo rozhodnuto, kterou nedávnou fotku si scrapnu do alba. Protože toto heslo se k fotce absolutně hodí ;)

Nejdřív jsem si pohrávala s nápadem použít jako podklad tuto barevnou čtvrtku, ale moc se mi tam nehodila ta oranžová. Pak jsem ve výsecích našla dva osmiúhelníky a napadlo mě z té zelené části čtvrtky pár stejných vystřihnout. Žádná velká věda, prostě jsem jen několikrát tužkou obkreslila výsek na čtvrtku a vystřihla. Fotka je podložená několika kartičkami z této čtvrtky. Že je to škoda schovat je takhle pod fotku, když se dají použít celé? Podle mě ne. Samotná fotka tolik nevynikne a něco jí chybí. Kartičky přidají přesně ten barevný odstín, jaký je na výsecích a hezky to k sobě pak ladí.

K výseku s heslem jsem si vzala na pomoc různé větvičky a pohrála si s rozmístěním na stránku.

Samozřejmě nemohl chybět puffík, v mém případě motýlek. Taky jsem přidala pár enamelek z předchozího page kitu, protože ty barvy jsou snad stejné mi přijde, což je teda super.

Moc se těším, co nádherného s tímto kitem provedete vy ;) Tak nezapomeňte přidávat hotové stránky na facebook do skupiny anebo na instagram s hashtagem jeduvpapiru a paperoamo.

Mirka

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover