pátek 30. září 2022

Podzim jako vyšitý / DENISA

 Kit Čas na čaj / září 2022

Krásný podzimní den všem. Hned na začátek bych se s vámi chtěla podělit o jednu novinku. Jak se zdá, budeme se na blogu vídat častěji. Děvčata z PA mě přizvaly k sobě do týmu, což je splněný sen. A jestli se ještě neznáme, tak já jsem Denisa a scrapbookingu jsem propadla asi před šesti lety. Ráda tvořím velké stránky, PL alba, občas nějaké minialbum. Ale už dost řečí, radši pojďme mrknout na to, co jsem slepila tentokrát.


Protože jsem vyšívací maniak, chtěla jsem tady začít s něčím pro mě typickým, a tak pozadí stránky tvoří vyšitý motiv dřeva, který se mi hodil k novému kitu. Od začátku jsem měla jasno, že rámeček vyříznu z tohoto barevného papíru, krásně celou stránku oživil.


Dále jsem použila velké nápisy z výseků a podlepila je pěnovou páskou. Vedle toho bylo akorát místo na větvičky se žaludy. Jedny ze samolepek, druhé jsou pěnovky.

Nakonec jsem pod fotku a pod rámeček zastrčila pár výseků, přidala ty malinké „puffinky“ a bylo hotovo. Tak to je vše. Mějte se krásně a užívejte si podzim plnými doušky, ať už někde na čaji nebo venku v barevném listí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover