pondělí 26. září 2022

Podzimní Praha / MIRKA

Pamatujete na tento podzimní kit? Boží barvy, že? A navíc se mezi kartičkama nachází oblíbené a pořád neokoukané motivy pletených svetrů a několik kartiček s motivem dřeva v různých odstínech.


Jednu z těch velkých dřevěných kartiček jsem se rozhodla rovnou použít a k ní další dvě malé béžové. A samozřejmě spoustu výseků. Ty vlnkové pásy jsou skvělé, využila jsem všechny, i když jeden pásek jsem si trochu zkrátila. Je skvělé, že se vlnky dají přikoupit i samostatně jako samolepky.

Výseky listů jsem se snažila poskládat do půlměsíce a tak, aby budily dojem, že právě fouknul vítr a rozfoukal je. Snad se to trochu povedlo :) Já jsem doma našla ještě dvoje samolepky se šípky, které jsem taky využila. Kdysi se vyráběly jako průhledné, dnes už jsou papírové. Malou růžovou abecedu najdete v kitu, ale kdybyste chtěli přikoupit, tady je.

Trošku neviditelné jsou bílé křížky. Ty jsem z archu výseků vyloupala a použila snad všechny. Na fotce moc vidět nejsou, ale ve skutečnosti dodají stránce super detail, určitě si taky někdy zkuste použít bílou na bílou. A kdyby se vám křížky líbily i v barevné variantě, najdete je tady anebo jako razítka tady

Náš podzimní výlet do Prahy má fotek víc a rozhodně si zaslouží tento layout doplnit v albu i protější stránku nalepením PL stránky. Tak pokud se mi to povede, pochlubím se s ní na instagramu. Zatím přeji moc krásné babí léto! a těším se zas na příště ;)

Mirka

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover