čtvrtek 8. června 2023

ROZKVETLÝ DEN na výletě / IVKA

Ahoj všetci, dnes mám pre vás dvojitú dávku inšpirácie. Moje Project Life album  som už dlho nedržala v rukách a tak som sa rozhodla, že ho trochu prevetrám a pridám doň novú stránku

My Life kit Rozkvetlý den si to vyslovene pýtal. Project Life  stránka v rozmere 9x12 inch je pre mňa ideálna. Je to príjemná zmena oproti 12x12 stránkam. 


Na stránku som použila 2 veľké kartičky 6x4 a 5 kartičiek 3x4. Podobne ako Adel aj mne sa páči keď nie sú všetky kartičky zaplnené fotkami, pôsobí to vzdušnejsie. Ja som na kartičku s dúhou pridala napis so samolepkovej abecedy a výsek motýľa, ktorý som podlepila 3D páskou.


Rada striedam na stránke rôzne veľkosti fotiek. Stačí k nim pridať výsek alebo nálepku z kitu a všetko pekne ladí.

A aby to bolo kompletné nemohla chýbať veľká stránka


Modrý podklad, veľký nápis inšpirovaný kitom, kruhová fotka, pár výsekov a stránka ladená k tej kapsovej bola na svete

Som rada, že som znovu objavila čaro Project Life. Dúfam, že mi to vydrží a čoskoro pribudnú do albumu ďalšie stránky. Želám pekný deň. 

POUŽITÝ MATERIÁL A POMŮCKY:

Pokud některý materiál nebo pomůcka není skladem a ty ji nutně potřebuješ, nevěš hlavu! Dej si hlídacího psa. Jakmile to bude možné objednámenaskladníme a emailem tě informujeme.

2 komentáře:

  1. Ivi, tohle je můj sen, mít to takto v albu. Jedna velká stránka, se kterou si vyhraju a vedle zbytek fotek. Máš to parádní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pavli diiki moc. No aj ja mám takú predstavu 😀 ale zatiaľ ich teda moc nepribudlo, ale mám v pláne túto kombináciu robiť častejšie 💪✊

      Vymazat

Pin It button on image hover