pátek 16. června 2023

Host z DT call 2023: BOGATA BATTA

Ahoj všichni milovníci papíru!

Jmenuji se Bogata a pocházím z Maďarska. Je mi potěšením, že vás mohu inspirovat na blogu Papero amo jako hostující designér. Jsem nadšená, že se s vámi mohu podělit o svůj projekt. Použila jsem kolekci  Jarní zahrada, která má tak nádherné pastelové barvy a musím přiznat, že jsem se do této kolekce zamilovala.


Připravila jsem stránku do alba o velikosti 12x12 s fotkami mého syna z krátké vyjížďky, na kterou jsme se vydali i s jeho novou motorkou. Nevím, jestli znáte tento druh dětských motocyklů, ale tady v Maďarsku jsou velice oblíbené. Děti se musí odrážet nožičkami a dokážou jet takovou rychlostí, že maminky se jen chytají za hlavu, ale děti to milují a můj syn samozřejmě také.


Rozhodla jsem se použít jeden z nádherných papírů z kolekce jako podkladový a doprostřed umístila bílý scrapbookový papír, na který jsem vyřezala několik kruhových výseků. Do levého horního kruhu jsem umístila nadpis, použila jsem černobílou nálepku, pro kontrast s barevným pozadím. Vedle tohoto kruhu jsem vytvořila mini shluk z papírových výseků a samolepek. Miluji tyhle jemné, pastelové barvy květů a listů.

Do jednoho z prostředních kruhů jsem umístila hlavní fotku svého syna a ze zbytků papírů jsem vyřezala další kruhy a umístila je pod fotku. Použila jsem 3D pěnové samolepky, abych dodala této části stránky trochu 3D rozměru.


Rukou jsem dopsala text a také jsem použila frázové samolepky. Používám je ráda, protože vždy se najdou takové, které dokonale zapadají do příběhů spojených s fotkami. Do dalšího kruhu jsem umístila několik enamelových teček, které se barevně perfektně hodí ke kolekci a jsou v různých velikostech.

Do levého dolního kruhu jsem umístila druhou fotku vztahující se k této vzpomínce a přidala pod ni samolepky věnce a narazítkovala datum, které je velmi důležité, protože za 10 let si tuto  významnou událost rádi připomeneme.

Na závěr jsem doplnila pár cákanců ve dvou protilehlých rozích, čímž pro mě byla stránka kompletní.

Moc vám děkuji, že jste se dnes zastavili a přeji šťastné tvoření s nádhernými produkty Papero amo!

POUŽITÝ MATERIÁL A POMŮCKY:

Pokud některý materiál nebo pomůcka není skladem a ty ji nutně potřebuješ, nevěš hlavu! Dej si hlídacího psa. Jakmile to bude možné objednámenaskladníme a emailem tě informujeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover