čtvrtek 1. června 2023

Stránka podle sketche - scrap párty květen / ALENA

Ahoj všem, už máte svoji stránku podle mého sketche z minulého čtvrtka? Já vám dneska ukážu ten můj výsledek. Možná se vám na první pohled může zdát, že je to obtížné, ale je to opravdu jen zdání

Pokud jste se scrap párty zúčastnili alespoň pasivně,  určitě jste návod četli
Pomocí kružítka obkroužíte neúplnou kružnici, jejím středem vedete přímku kolmou k delší straně papíru  (A4) a následně vedete dvě kolmice na tuto přímku, které začínají u protnutí s kružnicí. Oblouk si vystřihnete a máte mustr pro vystřihnutí ze vzorovaného papíru. Nejlépe se vám všechny kolmice budou vést T-pravítkem, ale jistě to zvládnete i obyč pravítkem s ryskou. 


Já jsem si vzala jemný kytičkový papír  z kolekce Piknik na louce . Hezky se mi hodil k růžím na fotce. Pod fotkami jsem text z růžové puffy abecedy podlepila černou washi páskou pro kontrast. 


Vítání občánků se naše cácorka zůčastnila jako skoro roční holčička, ale i tak jsme rádi, že po všech karanténách a peripetiích ho obec zařídila. 


Až si taky nalepíš stránku do alba podle květnového sketche, určitě se s námi o své výtvory poděl na Instagramu s #paperoamo nebo na Facebooku ve skupině Rodina Papero amo.


POUŽITÝ MATERIÁL A POMŮCKY:

Pokud některý materiál nebo pomůcka není skladem a ty ji nutně potřebuješ, nevěš hlavu! Dej si hlídacího psa. Jakmile to bude možné objednámenaskladníme a emailem tě informujeme

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover