pátek 1. prosince 2023

Vánoční magnety KOUZELNÉ VÁNOCE / ADÉLA

Tipy na mini dárky se, podle mě, hodí vždycky. V kolekci KOUZELNÉ VÁNOCE mě moc potěšila vyřezávací šablona ve tvaru rámečku i výseky v podobě věnce. Hned jsem věděla, že z nich chci udělat magnety s fotkami dětí.

Vybrala jsem si jeden věnec a k němu (aspoň přibližně) velikostně odpovídající šablonu. Ale klidně byste si ho mohli na fotce naznačit tužkou a vystřihnout nůžkami.

Do požadovaného tvaru jsem tedy vyřízla fotku a pak ještě další kolečko ze čtvrtky, abych překryla magnety. Pokud budete používat magnetickou folii, bude to mnohem jednodušší.

Pracujte s tím, co zrovna máte po ruce. Já měla jen malinké magnety, tak jsem dala aspoň 4. Kombinovala jsem oboustrannou pásku a tekuté lepidlo.

Na závěr ještě doplnit pár červených teček a hned vypadá víc „vánočně“.

Myslím, že i vaše vánoční cukroví si můžete dát do rámečku. Navrstvila jsem několik výřezů na sebe a jemně dozdobila bílou fixou i drobnými výseky.

Třetí magnet je super jednoduchý. Jedna fotka a o kousek větší čtvrtka. U obou jsem nůžkami přejela hrany a vytvořila takové roztřepené a trochu poničené okraje. Magnety jsou zase schované mezi těmito obdélníky a fotka je navíc podlepená pěnovou páskou.

Dárečky i krásné puffy samolepky tomu dodají skvělý finální detail.

Zkusíte si je taky?

Přeji krásný advent.

POUŽITÝ MATERIÁL A POMŮCKY:

Pokud některý materiál nebo pomůcka není skladem a ty ji nutně potřebuješ, nevěš hlavu! Dej si hlídacího psa. Jakmile to bude možné objednámenaskladníme a emailem tě informujeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover