pátek 15. prosince 2023

Přáníčková inspirace z kolekce KOUZELNÉ VÁNOCE / MÍŠA

Ahoj holky! Máme tu něco málo přes týden do Štědrého dne a to znamená jediné, je nejvyšší čas začít myslet na vánoční přáníčka a proto dnes přáníčková inspirace z kolekce KOUZELNÉ VÁNOCE! 

Já jsem si vyrobila pár klasických přáníček a opět jsem neodolala a jedno jsem zas udělala 3D.

Tentokrát jsem vám postup natočila a okomentovala... Ehm...ale jako moc se nesmějte jako... prostě...vlastně....

Radši si k tomu pusťe koledy a pojďte tvořit se mnou! Doufám teda, že papírová přáníčka stále žijou. Já letos rozhodně pár pošlu, a co vy?? 





Nicméně za sebe vám popřeju krásné Vánoce alespoň takhle a budu se v novém roce těšit, že spolu budeme tvořit dál. Tak šťastné a veselé!! 


POUŽITÝ MATERIÁL A POMŮCKY:

Pokud některý materiál nebo pomůcka není skladem a ty ji nutně potřebuješ, nevěš hlavu! Dej si hlídacího psa. Jakmile to bude možné objednámenaskladníme a emailem tě informujeme.

5 komentářů:

  1. Míši, díky za videonávod! Holky určitě to vyzkoušejte, tenhle Míšin 3D systém už jsem s velkým úspěchem jednou použila. Jdu i do vánočního a ještě tam nějak propašuju fotku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vůbec není zač 😊 Taky doporučuju vyzkoušet, je to fakt rychlovka a to nekecám 😄 S fotkou taky super

      Vymazat
  2. Dobrý večer, moc děkuji za super návod na báječné přáníčko. Zrovna jsem dneska přemýšlela, jak darovat vtipně "NIC" a na mě na fb vyskočil tento návod. Hned jsem se do něj pustila a už mám dárek zabalený.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super, tak to mám velkou radost! 😊😍 Jak darovat vtipně nic, to je dobrý 😁

      Vymazat

Pin It button on image hover