úterý 12. prosince 2023

Drevená dekorácia a vianočné priania KOUZELNÉ VÁNOCE / IVKA

Ahojte, želám vám pekný utorok. Neviem ako vám, ale mne sa zdá že ten adventný čas ubieha 3x rýchlejšie ako normálne a ja nič nestíham. Povedzte že v tom nie som sama. Ale výtvory k dnešnému článku som stihla a rada sa s vami o ne podelím


Inšpirovala som sa na Instagrame a vyrobila vianočnú dekoráciu, ktorú si môžete zavesiť na dvere alebo ako v mojom prípade bude zdobiť tvorivý kútik. Budete potrebovať drevený kruh (môže byť napr. vyšívací), nejakú šnúrku/bavlnku a papierové ozdoby



Drevený kruh som omotala šnúrkou, ja som zvolila tvar stromčeka. Aby mi šnúrka držala na pevno, na okraj kruhu som nalepila obojstrannú pásku. Na Big shote som si vyrezala nápis Merry Christmas, ktorý som dvojito nalepila na vellum.



Opäť pomocou vyrezávacích šablón som si vyrezala a zlepila malé 3D ozdoby, ktorými som pomocou obojstrannej pásky stromček ozdobila. A tým bola kruhová vianočná dekorácia na svete. Ako sa vám páči?



A keďže inšpirácie na vianočné priania nie je nikdy dosť tak tu mám pre vás ešte pár prianí, ktoré som zatiaľ stihla vyrobiť. Moje predsavzatie, že začnem už na začiatku novembra ani tento rok nevyšlo, ale radšej neskôr ako vôbec že? 



Prvé dve priania som ladila do zasnežených tónov bielo-modrej farby.



Hlavným motívom v prvom prianí je vyrezaný nápis VIANOCE, ktorý som naebossovala pomocou kapsy s nórskym vzorom, pridala som pár výsekov, prskancov a bolo hotovo.



Na druhom prianí som vytvorila malé mestečko v “snehovom snežítku”. 



Druhá dvojica je v červených odtieňoch.



Tradičný veniec nemôže chýbať. Doplnila som ho o vyrezané domčeky z kolekcie VÁNOČNÍ VESNIČKA.



Druhé červené prianie je opäť s veľkým nápisom Vianoce, ktoré som doplnila o vyrezané vetvičky a malé ozdoby z kolekcie KOUZELNÉ VÁNOCE.



A sme na konci, ďakujem že ste sa dočítali až sem. Želám vám krásne a pokojné Vianoce s tými ktorých máte radi. Budem sa tešiť zase na budúce. 


POUŽITÝ MATERIÁL A POMŮCKY:

Pokud některý materiál nebo pomůcka není skladem a ty ji nutně potřebuješ, nevěš hlavu! Dej si hlídacího psa. Jakmile to bude možné objednámenaskladníme a emailem tě informujeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover