úterý 5. prosince 2023

Challenge prosinec 2023: DÁRKOVÉ BALENÍ

A je tady prosinec a s ním i poslední challenge tohoto roku. S holkama jsme si řekly, že nebude vůbec od věci ji udělat s tematikou darování. Proto budeme tentokrát tvořit dárkové balení na poukaz/voucher. Věřím, že každý alespoň jeden někomu pod stromek darujeme, tak proč to neudělat nějak efektně! Takže ať už vytvoříš nějakou vytuněnou obálku nebo třeba dárkovou mini taštičku jako Míša, bude to určitě velká pecka. Do Míšiny taštičky, se kromě poukazu vleze také pár bonbonů nebo pytlíků čaje.

TÉMA: DÁRKOVÉ BALENÍ NA POUKAZ/DÁRKOVOU KARTU

JAK NA TO: Ukaž nám způsob jak kreativně darovat poukaz nebo dárkovou kartu. Nezáleží ani na tvaru ani na velikosti. Může to být obálka, mini album s kapsičkou, dárková taška...cokoliv!

Projekt musí být vytvořen pro tuto challenge (tzn. nesmí být publikován na blogu, facebooku či internetové galerii před vystavením všech projektů).

Svůj soutěžní projekt pošli do půlnoci 31. 12. 2023 na email atelier@paperoamo.cz  s předmětem CHALLENGE.  Fotografii prosím pojmenujte ve tvaru KVĚTA.H  (křestní jméno, tečka, první písmeno příjmení).

 VÝHRA

Poukaz do eshopu Papero amo v hodnotě 500 Kč




A s čím přijdeš ty?? Těšíme se na hromadu inspirace! 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover