čtvrtek 4. ledna 2024

Mini album ve tvaru stromečku KOUZELNÉ VÁNOCE / ADÉLA

Jak jste si užili vánoce? Bylo pod stromečkem něco z papírového království? A zvládli jste kromě rozbalování dárků i něco vyfotit? Já tedy fotek moc nemám. Stihla jsem něco málo před večeří a pak už jsme si užívali domácí pohodu. Ale pár obrázků nám bude letošní svátky připomínat. Nalepila jsem si je do mini alba ve tvaru stromku a vy můžete taky.

Je to opravdu jednoduché a díky spojovacímu kroužku můžu stránky ubírat nebo přidávat. Nachystala jsem si třípatrový stromek. Od každého patra jsem pak vystřihla dvě stránky, ale mohlo by jich být víc. Tvar stromku si lehce nakreslíte od ruky nebo můžete využít šablonu, kterou jsem pro vás připravila.


Na jednotlivé stránky ještě nalepte různé harmoniky a celkově využijte hravosti a jisté neuspořádanosti tohoto typu mini alba. Krom lidí, se kterými svátky trávíte, je fajn do alb dát i výzdobu, oblíbené dekorace atd.


Díky kroužku se nemusíte bát objemnějších ozdob, mašlí nebo pěnové pásky.

Ve vánoční kolekci KOUZELNÉ VÁNOCE najdete spoustu výseků i nápisů, které stránky perfektně doplní.

Mezi jednotlivé stránky zavěste i výseky nebo ozdobené visačky, nalepte bambulky




Zkusíte si taky jedno?
POUŽITÝ MATERIÁL A POMŮCKY:

Pokud některý materiál nebo pomůcka není skladem a ty ji nutně potřebuješ, nevěš hlavu! Dej si hlídacího psa. Jakmile to bude možné objednámenaskladníme a emailem tě informujeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover