pondělí 8. ledna 2024

Zimní mini album WINTER WONDERLAND / IVKA

Ahojte, zdravím vás prvý krát v novom roku a želám nám všetkým nech je hlavne zdravý a plný inšpirácie. Ja som si pre vás na začiatok pripravila jedno zimné mini album. Kto by čakal snehové radovánky tak toho žiaľ sklamem, ale verím že aj napriek chýbajúcemu snehu sa vám bude páčiť. 


Keďže som si zase všetko nechala na poslednú chvíľu, išla som po jednoduchosti (samozrejme realita bola trochu iná ako predstava 😊) Pomocou šablóny som si vyrezala s hrubšej lepenky dva arkádové oblúky a tie som “obalila” vzorovaným papierom a následne prilepila k stredovej časti


Tu sú uvedené  rozmery stredovej časti s ohybmi a výrezmi na plastové disky


A tu už sú všetky časti z vnútornej strany zlepené dohromady. Nie je to nič zložité a snáď je to  z tej fotky zrozumiteľné (ako sa vždy ponáhľam aby som stihla svetlo tak zabúdam podrobnejšie dokumentovať).



Základ by sme mali a prišiel rad na tú pre mňa zábavnejšiu časť, naplniť a ozdobiť album. Tu som opäť pre nedostatok času nevymýšlala žiadne zložitosti. Nakoniec album má byť hlavne o fotkách nie? 





Používala som hlavne kartičky a výseky z ML kitu NOVÝ ROK a MILUJU, ktorá je plná roztomilých medveďov.



Niektoré fotky som doplnila len o samolepku alebo malý výsek.




Nakoniec som sa rozhodla, že album v spodnej časti ešte doplním o stužku. Pomocou klieští som si spravila dierky a navliekla stuhu



Krátká prohlídka:


Tak čo poviete? Páči sa vám? Ja som vo finále z výsledkom spokojná. Majte sa pekne budem sa tešiť na budúce

POUŽITÝ MATERIÁL A POMŮCKY:

Pokud některý materiál nebo pomůcka není skladem a ty ji nutně potřebuješ, nevěš hlavu! Dej si hlídacího psa. Jakmile to bude možné objednámenaskladníme a emailem tě informujeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover