čtvrtek 15. února 2024

Čas na kávu s HYGGE / DENISA

Ahoj, všichni. Původně jsem vám dnes chtěla ukázat úplně jinou stránku. Sesterská povinnost ale zavolala (přesněji vrchní sestra), volno padlo a čas na dotvoření byl pryč. Proto jsem rychle zaimprovizovala, a tak vznikla tato "šup - šup" stránka.


Nejprve jsem si udělala ten čtverečkový podklad přes šablonu od Alexandry Renke. Použila jsem Distress Oxide inkoust, odstín Pumice Stone a štětec.

Kolečka jsem vyřezávala pomocí Big Shotu a šablon od Lory Bailory. Abych si ušetřila papíry na větší projekty, použila jsem kartičky ze stejné kolekce.


Pak jsem vše přilepila na své místo pomocí oboustranné lepící pásky, dozdobila samolepkami a výseky. Dokonce jsem použila jedno (už historické) razítko od Papero amo :)


Nakonec jsem nalepila nadpis z velké abecedy, dopsala text a stránka je hotová.


Ve finále jsem s výsledkem docela spokojená. Na kolekci Hygge se mi líbí, že se dá použít snad na všechno. Na "domácí" projekty i na tyto kafíčkovské. Děkuji, že jste dočetli až sem. Mějte se moc krásně.

POUŽITÝ MATERIÁL A POMŮCKY:

Pokud některý materiál nebo pomůcka není skladem a ty ji nutně potřebuješ, nevěš hlavu! Dej si hlídacího psa. Jakmile to bude možné objednámenaskladníme a emailem tě informujeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover