pondělí 26. února 2024

Plánovací kalendář a samolepky / MÍŠA

Čau holky! Dneska tu pro vás mám takový samolepkový a taky trochu organizační tip. Každoročně míváme doma na lednici rodinný plánovací kalendář, který nám pomáhá neztratit se ve všech aktivitách, schůzkách, kontrolách u lékaře apod. Jenže letos se stalo, že ani v půlce ledna kalendář stále nebyl koupený a začali jsme se v tom trochu ztrácet, protože co není na lednici, o tom nevíme :-D Zvyk je prostě železná košile. A jelikož náš oblíbený rodinný plánovací kalendář byl v knihkupectvívyprodaný a já byla hrozně líná ho objednat online (haha, lenoch se nejvíc nadře, je to pravda) rozhodla jsem se vzít věci do vlastních rukou a takový zjednodušený měsíční plánovač jsem vytvořila v Canvě. Přišel mi ale hrozně nudný oproti tomu kupovanému ilustrovanému, na který jsem byla zvyklá z předešlých let. A tak jsem si řekla, že bude super vyzdobit si každý měsíc samolepkama.


A jak asi tušíte, samolepek mám doma víc než dost. Taky samolepky spíš sbíráte než lepíte?? Já se teda přiznám, že jsem sběratel, ale konečně jsem našla krásný způsob jak samolepky použít a mít je na očích. Neváhala jsem tedy ani vteřinu a ponořila se do své hromádky samolepek.


Do plánovače jsem je lepila tak, aby nezabraly příliš místa na úkor prostoru na text a na každý měsíc jsem použila samolepky jen z jednoho aršíku, aby to pěkně ladilo. Aktuálně už tu mám připravené tematické samolepky na duben, jak jinak než jarně-velikonoční :-)


Taky jsem si dokoupila tyhle číslice, které vypadají jako fóliové balonky a jsou skvělé na zaznamenání narozenin.


No a jelikož stále dělám dětem alba 30x30cm, mám v plánu jednotlivé měsíce pak dát do alba. Myslím, že bude fajn se za pár let kouknout na všechny ty všední i nevšední události a plány, které provázejí náš rodinný život s dvěma malýma dětma. Takže, pokud jste na tom náááhodou podobně a ani koncem února nemáte žádný měsíční kalendář či plánovač a víte, že jej potřebujete, tak Canva a samolepky to jistí.


Mimochodem, je mi jasné, že ta lednice je taky dost kontroverzní téma :-D Snesete cokoliv na lednici nebo jste naopak typ, který si na lednici nepřimagnetkuje nic za žádných okolností?? Já se to snažím držet v nějaké únosné míře, ale plánovač na lednici je u nás prostě nutnost a občas se vedle něj objeví i nějaký dětský obrázek.


Schválně mi dejte vědět jak to máte s lednicí vy a taky jak plánujete. A kam vůbec vy lepíte samolepky nejvíce?? No mám spoustu otázek. Tak samolepkám zdar! Nešušněme si je, používejme je, i samolepky chtějí zazářit! Tak krásný den a krásný týden

POUŽITÝ MATERIÁL:
Pokud některý materiál nebo pomůcka není skladem a ty ji nutně potřebuješ, nevěš hlavu! Dej si hlídacího psa. Jakmile to bude možné objednámenaskladníme a emailem tě informujeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover