čtvrtek 14. února 2019

CARD KIT projekty / ADÉLA

Sice Valentýna doma neslavíme, ale únorový card kit jsem si zamilovala na první pohled. Naprosto ideální pro kočkomily a všechny zaláskované. Přání pro někoho, kdo je vám v životě milý, se hodí vždycky.
 

Hned, jak jsem viděla kočičí samolepky, řekla jsem si, že by bylo super, udělat střechy, na kterých by se mohly povalovat. Obě jsou nalepené na kousku laminovací folie, která mi zbyla z jednoho důležitého dětského projektu (čti „Maminko, tohle mi z petšopáckého časopisu vystřihni a dej do té speciální folie, aby to dlouho vydrželo…“). Jednoduché a po přidání správného nápisu bude všem jasno.
 
Ani tentokrát jsem nevykročila ze svého minimalismu a na další přání použila jen krásný výsek s obálkou a větu, která se občas těžko říká, přitom ten pocit motýlků v břiše… Srdíčko jsem zvýraznila Nuvo drops kapkami a podlepila několika vrstvami pěnové pásky.
 
Ráda seřezávám přední stranu přáníček, aby bylo vidět dovnitř. Stačilo mi pár koleček, dvě samolepky a pruh vzorovaného papíru.
 
K tomuto přáníčku jsem vyrobila i ozdobu se stuhou, kterou jsem chtěla přilepit na tabulku čokolády, ale co myslíte? Zas mi doma všechno zmizelo…
 
Opět jsem využila i nejmenší kousky kartonu a pomocí šablon z nich vyřezala spoustu větviček. U card kitu si schovávám i takové kousky, které bych normálně vyhodila nebo dala na tvoření dětem.
 
Poslední ukázka je taková klasická „valentýnka“. Ze srdíčkového papíru jsem si jich několik vystřihla, podlepila pěnovou páskou a přivázala k nim provázky, aby vypadaly jako balonky pro zamilované.
 
Krásný den zamilovaných vám přeji a využijte ho k tvoření a pak třeba dejte pusu kočce a svému miláčkovi.
 
♡ 
Adéla

10 komentářů:

  1. Adél, moc krásné. Ty čičiny by udělaly obrovskou radost mé kolegyni. Miznoucí čokoládky máme doma také :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! Já nejsem moc na sladké, takže si ty čokolády většinou schovávám na pečení...a pak většinou není z čeho... :)))

      Vymazat
  2. Ta laminovací fólie je super nápad, mám jich doma hromadu a nikdy mě nenapadlo je použít na scrap, mám je ve ,,školském,, šuplíku :-D přáníčka jsou krásná, určitě udělají radost :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Peti! Lamino folie je náhodou super...i na dělání akvarelových skvrn.. :)

      Vymazat
  3. 😍😍😍 ve tvem podani si zamiluji i kocky! 😜

    OdpovědětVymazat
  4. Tie mačičky sú úplne najviac super ❤️❤️❤️

    OdpovědětVymazat
  5. Kocky, balonky, stuha...miluju je vsechny!

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover