úterý 7. července 2020

Tvoření na cestách s kolekcí Z lesa / IVA


Krásný den holky,
Dneska mám pro vás takovou jednu velkou improvizovanou inspiraci. Máme za sebou nádherný prodloužený víkend a určitě většina z vás vyjela někam za zážitkama. My také…. čekal nás první výlet v karavanu. Moc jsme se všichni těšili a já se rozhodla, že si tuto významnou událost budu muset zaznamenat do zvláštního deníčku. No co čert nechtěl, dostala jsem termín na článek takhle brzo a před odjezdem nebylo moc času na tvoření…však to všechny znáte, jak hektické je balení na dovču :-D



Chtě nechtě jsem si s sebou vezla novou kolekci Z lesa a tiskárničku Selphy, bohužel mám tu starou verzi a ač jsem se sebevíc snažila, tak jsem ji prostě nedokázala zprovoznit a vytisknout jedinou fotku. Tak doufám, že omluvíte absenci fotek v deníku. Až je doma dotisknu a dopíšu texty k pondělku, tak celou videoprohlídku hodím na IG, aby vám nic neuteklo…slibuju!


Deníček jsem tvořila velmi minimalisticky a použila věci z kolekce. Jen k oddělení jednotlivých dnů jsem použila vellum a abecedu ze sady Hygge. V kolekci jsou krásné papíry na celý rozměr deníčku, ty jsem právě nalepila na druhou stránku, abych zamaskovala nalepené vellum.
 

Jelikož budu tisknout fotky o rozměru 10x15, tak jsem volila spíše menší ozdoby a do rohů stránky.
Sem tam nějaký nápis.


Moc se omlouvám, ale víc jsem tentokrát nezvládla slepit, ale tak třeba alespoň někoho inspiruji a nakopnu k tvoření TN přímo na dovolené :-D Je pravda, že většinou nejsou o pěkných fotkách, ale o journalingu. 

P.S. když píšu tyto řádky, sedím před karavanem pod slunečníkem, pofukuje mírný vánek a koukám na děti, jak si hrajou s holkama od kamarádů. Super relax.

Děkuji za přečtení článku a přeji vám krásnou dovolenou. Těšíme se na vaše inspirativní letní stránky a albíčka. Neváhejte je sdílet v naší Fb skupině. Tvoření zdar.
Iva

5 komentářů:

  1. Jako Ivi paradnii inspirace!!! V jednoduchosti je krasa, to ja rada. Moc se tesim na tve fotecky

    OdpovědětVymazat
  2. Ivi, jsi úžasná, že jsi stihla tohle!!! Máš to nádherně připravené a věřím, že to pak už nalepíš jedna radost. Co detail, to šperk! Obdivuji tvůj krasopis na každém projektu a i když na nás už teď kouká odevšud, ve tvé provedení nikdy není nudný, naopak! Poslední stránka je úplně TOP. Doufám, že jste si víkend užili a těším se na video. :) Pusu!

    OdpovědětVymazat
  3. Ivi, to je nádhera, to tvé písmo a krasopismo. Tesim se, az to bude hotove, ale uz ted to vypada luxusne❤️

    OdpovědětVymazat
  4. Ivi, to tvoje písmo! Naprostá dokonalost!!! ❤️

    OdpovědětVymazat
  5. Máš to krásně nachystané, už se těším až bude hotové ❤️

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover