úterý 21. července 2020

Dovolená v Happy Planneru / ALENA


Ahojky scrap nadšenci. Už jste střihli do nového kitu? Já se přiznávám, že jsem se k tomu díky dovolené dostala až minulý víkend. Ale zase jsem mohla nalepit týden, který se ke kitu skvěle hodil. Onu dovolenou. 



Na Happy Planneru oceňuji hlavně to, že můžu skvěle a bezmyšlenkovitě přeskakovat týdny a lepit, co se mi zlíbí. Nemusím řešit kapsy, a tudíž ani to, zda mi budou vyhovovat na předchozí nenalepený týden. Vždycky to bude vyhovovat. A proto jsem přeskočila asi dva a půl měsíce a udělala ukázku z toho skoro nejaktuálnějšího. 


Naši letošní první dovolenou jsme trávili v ČR, u nás doma se předělávaly vrzající podlahy a schodiště, proto jsem se uchýlili k mamce i s naší čičinou. Každý den jsme měli naplánovaný nějaký výlet zhruba do hodinové vzdálenosti. Jen ten úterní byl trošku dál. 


Všechny fotky jsem si záměrně protáhla filtrem. Za prvé, aby byly barevně podobné a za druhé, aby ladily s kitem i s kolekcí Z Lesa, která padne na album. Trošku jsem se bála, jak budou ve finále tmavé, ale myslím, že je to v pohodě. V diáři jsem nakonec nespotřebovala moc kartiček, ale pár výseků a frázových samolepek padlo. Fotky jsem tentokrát rovnala chronologicky, ale bylo jich tolik (i přes veškerou snahu vybrat ty TOP), že jsem nemohla využívat jen „chlívečky“, ale udělat spíš fotkovou koláž. A právě díky výsekům s označením dne se v nich dá celkem dobře orientovat. 


Vzala jsem si na pomoc abecedy z kolekce Z Lesa, protože se barevně skvěle hodily a pár výseků ze staršího kitu. Výsek piva je z instaxových výseků, které podle mě na e-shopu úplně zanikly, ale jsou super na léto. I když to letošní není úplně festivalové. Na bílé místo nejspíš sepíšu ještě nějaký ten journaling, ale krátký. Zbytek bude v albu. Což mi připomíná, že bych si ten text měla sepsat, jinak nebude žádný. Letos jsem klasické cestovní TNko nedělala, proto nebudu mít z čeho čerpat. 


Kit je plný domečků, kaktusů a domácích mazlíčků, a tak jsem jich pár po stránkách rozmístila. Ale je fakt, že jsem byla trošku spořivá, aby mi zbylo na album. Jsem v tomhle hrozná. Vím, že mi i tak plno ozdob zbude, ale co kdyby náhodou. Každopádně mi určitě zbude to super ruské kolo, proto už plánuji výlet, abych ho mohla použít. To asi nikdo neděláte co? 


Měla bych se víc odhodlat pro používání fotek na šířku. Od té doby, co jedu v HP, tak tisknu jen ty na výšku, a přitom ty na šířku skvěle rozbijí jednotvárnost stránky. Musím na to myslet. 


Možná jste si všimli pár frázových samolepek, které v kitu nenajdete: zalovila jsem v zásobách a vytáhla i něco z kavárenského povaleče a „opalovačka“ je tady.


Fotek bylo tolik, že jsem po delší době sáhla i pro insertové kapsy, kde jsem z každé strany udělala jeden den. Jen kartičku s balóny jsem musela seříznout z velké 4x6, protože všechny designy menších kartiček jsou „na stojáka“ :D. Zbytek posloužil na stránkách diáře k propojení. 

Kapsy jsou o něco větší než kartičky, z toho důvodu trochu lítají, ale dá se s tím pracovat. 


Dneska vám ještě ukážu mini ochutnávku. Když už jsem měla ten „bordel“ na stole, začala jsem postupně lepit i album. Zatím mám jen pár věcí, ale ty první dvě stránky vám ukážu, protože jsou převážně z my life kitu. Na vellum jsem spešl lepidlem na vellum nalepila výřezy z šablon od Lory. Jako co vám budu povídat ta velká abeceda a čísla to je něco! Aww. Na e-shopu už nejsou (nečekaně), ale třeba by šly u holek ještě objednat. A pro doplnění samolepku „neděle“. 


Stránka pod vellum nabízí první fotky z dovolené. Aneb takhle začíná skoro každá naše dovolená. Sbalit, naložit auto, kočku a jet. Nejspíš i kdybychom letěli, tak bude vypadat takto, protože kočka by se musela odvézt na „prázdniny“. Možná ještě doplním nějaký ten nadpis, když na tu fotku koukám. 


Druhý layoutík je z oslavy mamky narozenin. Dolní pás domečků tam není úplně prvoplánově. Ale jsem nepozorná a při řezání čtvrtky jsem ji řízla špatně. Na té potřebné části mi zůstal pruh s kódem a značkou, inu musela jsem to zamaskovat. Posloužily dvě kartičky. Jedna 4x6 a druhá 3x4, náhodou na sebe skvěle pasovaly, jen se musely asi 3 mm překrýt. Uff. Doladila jsem opět instaxovými výseky a samolepka „oslavujeme“ je z loňského letního kitu.


Děkuji za pozornost a těším se, co provedete s kitem vy. Nezapomínejte nahrávat fotky do skupinky RODINA Papero amo na FB a označovat nás na IG hastagem #paperoamo a #jeduvpapiru. Mějte se krásně. 

4 komentáře:

  1. Paráda na ❤️ a na album už se těším 😁❤️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji děkuji ❤️ No snad bude aspoň do konce prázdnin 😂

      Vymazat
  2. Fakt super stránky! I když jsou plné fotek, tak na mě nepůsobí přehlceně. ❤️

    OdpovědětVymazat
  3. Kolik času v procentech z celkové doby strávené u moře jste vlastně v tom zahraničí strávili na pláži, asi to nebudou moc velké objemy, nemám pravdu paní? Já se jenom domnívám toho že vy na tom nebudete asi tak dobře abyste k moři jezdili často, nemám pravdu? Ale to se zlepší, nebojte se ničeho.

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover