čtvrtek 9. července 2020

Psí inspirace / ANNIE

Ahoj ahoj, po měsíční pauze jsem zpět a opět mám pro tebe pár stráneček do albanového ML kitu, který je tentokrát zaměřen na léto ve městě, ale také na zvířátka, což se mi parádně hodí. Mohla jsi si už totiž všimnout z mých insta příspěvků, ale i z příspěvku PA, že se naše rodina rozrostla o jednoho chlupatého člena. Od konce června máme doma malého kavalírka a vše se teď točí kolem něj. Je to prostě božan a tímto se omlouvám, pokud pejsky moc nemusíš, já si prostě nemůžu pomoct a místo dětí teď budu nejspíš častěji plnit album fotkami Charlieho. 


První stránka je takový experiment. Chtěla jsem si konečně vyzkoušet tzv. lazy Plko, jak ho můžeš vidět např. u Janičky B nebo Ivy. Chtěla jsem slepit náš výlet do Brna a poté do Jihlavy, kam jsme si ten den jeli pro Charlieho.
 
Musím říct, že tento způsob lepení mi moc nejde. Seděla jsem snad věčnost nad prázdnou čtvrtkou a snažila se na ni napasovat kartičky spolu s fotkama. Pořád se mi něco nelíbilo, už jsem to chtěla vzdát. Nakonec vznikla stránka, se kterou jsem spokojená, ale teda trvalo to. 
 
Použila jsem hlavně kartičky s kitu, které jsem rozstříhala. Doplnila jsem nálepkami pejsků a domečků. Opravdu hojně jsem využila černé pápisy. Některé jsem podlepila bílou čtvrtkou, jiné jsem nechala prosvítat. Dobré je, že se dají nápisy rozstříhnout i uprostřed a můžeš si tak poskládat svůj vlastní. Nejde to tak vidět, jako kdyby byl podklad zrovna bílý. Štítek je z kolekce Indigo Rocks od Cocoloko, škoda, že v balíčku byly jen dva. Tato značka stojí za pozornost, mají opravdu krásné kolekce a holky je postupně doplňují do obchůdku. 
 
Druhá stránka už je můj šálek kávy. Klasické kapsičky. i když v albu 8,5x11 (pořád si zvykám na to stříhání každé kartičky, protože ty kapsičky jsou hold menší)
 
Celá stránka je první týden Charlieho u nás doma. Úvodní kartičku jsem doplnila o nápis a pacičky, které jsou mimochodem s nového deníkového kitu Z lesa. Jednotlivé kapsy jsem rozdělila na dny. Ke každému dnu jedna fotka a journaling. (a taky hashtag) Nápisy dnů jsou rozstříhané z jedné pl kartičky. Opět jsem doplnila pár výseků. Uprostřed ještě bude text psaný na PC.
 
Ještě takový tip, pokud máš kartičky, které víš, že nevyužiješ: neboj se je otočit a použít zadní bílou stranu. Není bílá jako bílá a pokud máš v projektu i kartičky s bílým místem, mohla by se jiná bílá čtvrtka s kartičkami bít. 
 
Jako poslední mám pro tebe klasickou stránku. Ta vznikla už hodně po půlnoci a vyloženě náhodou, když jsem prostě odložila jednu fotku na dvě z pl kartiček…aha hm pěkná kombinace, a už to jelo. Taky to tak někdy máš? Prostě nemůžeš odejít spát, že jo.
 
Stránka je to velmi jednoduchá, žádná složitost. Jak u mě často vídáš, zkrátka navrstvení pod fotkou, dvě PL kartičky, pár výseků, nadpisů, a také modré štítky. Až jsem měla toto všechno na bílé čtvrtce, začala jsem řešit pozadí. Ještě že jsem neměla nalepeno.
 
Na čtvrtku jsem nanesla štětcem ecoline barvičky a potom jsem si začala hrát s duhovým vellumem z květnového kitu. Došlo i na stříhání a šití na stroji. Nakonec jsem ještě doplnila žlutou kancelářskou sponku a malý výsek od Ali Edwards, abych trošku vypíchla tu žlutou.
 
To je dneska ode mě vše. Užívej si letních dní a hlavně foť, ať je co lepit.

7 komentářů:

  1. Annie, Charlie je opravdu božánek ňuňuňu 😁 Hned bych si ho poňuchňala ❤
    Stránky máš krásné, ten nový kit ti určitě holky vymyslely na míru 😁 S psím albíčkem jsem kdysi před 10 lety začínala scrapovat... moc se těším na tvé další stránky 😘

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru moc děkuju, takže mě úplně chápeš:-) všechno se prostě teď točí kolek něj a scrap nevyjímaje :-)

      Vymazat
  2. Nádherné stránky Annie a ten váš brouček krásný, toho bych poňuňala😍😍😍

    OdpovědětVymazat
  3. Holky díky moc, jste zlaté, mua

    OdpovědětVymazat
  4. annie tak to snad nie je mozne. ty si kocka, rodina ako zo zurnalu a teraz to este vypeckujes s tymto nunu najkrajsím psikom? tesim sa ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja se z tebe picnu😂 ale je fakt, ze se k nam Charlie hodi, jako kdyby u nas byl odjakziva

      Vymazat

Pin It button on image hover