pondělí 6. července 2020

Visačkové minialbum / PETRA

Krásné ráno všem! Každý, kdo je scrapbookem aspoň trochu políbený, určitě zná Paige Taylor Evans. Na jejím blogu jsem kdysi viděla minialbum (klik sem) poskládané pouze z visaček různých velikostí a moc jsem si ho chtěla vyzkoušet. Konečně jsem se k tomu odhodlala, a tak vám teď můžu album inspirované slavnou Paige ukázat!
 

Paige měla na své album skvělé velké vyřezávací šablony. Bohužel tuto sadičku nevlastním, takže jsem si musela pomoci vlastnoručně vyrobenými šablonami. Na bílý papír jsem obkreslila klasickou malou visačku. Postupně jsem každou další o kousek zvětšila a vytvořila jich celkem 10. Dvě velikosti mám dvakrát, takže je v albu celkem 12 kusů visaček a pár malých, vytvořených z kartiček jen na ozdobu, ale k tomu se dostaneme.
 

Sáhla jsem pokolekci Magical Forest od Crate Paper. Tato kolekce je jedna z mála dětských kolekcí, do které jsem se na první pohled zamilovala. 
 
Koncem února jsme se byli fotit u Lucky Šindelkové v Olomouci. Abych tyto fotky měla všechny pohromadě, napadlo mě, že visačkové album udělám právě z nich. A dala jsem ho manželovi ke dni otců. Dá se říct, že jsem tak zabila čtyři mouchy jednou ranou – zkouška alba, použití nové kolekce, fotky z focení u Lucky a den otců!
 

Na samotné visačky jsem použila velké jednostranné čtvrtky z již zmíněné kolekce Magical Forest. Všechny jsem postupně obkreslila dvakrát. Paige měla album jednostranné, já jsem udělala oboustranné. Vystřižené visačky jsem proto sešila na stroji k sobě. Na každou z nich jsem dolů zároveň přišila nějakou okrasnou stužku, ulovenou v místní galanterii. Potom jsem je všechny proděravěla kleštěmi. Rozložila jsem je na zem a vymyslela, kam které fotky umístím.
 

Postupně jsem všechny fotky nalepila a stránky nazdobila. Zdobila jsem výseky, samolepkami a kartonovými samolepkami, vše z kolekce Magical Forest. Pořídila jsem si i obě abecedy, ale ty jsem v albu nepoužila, protože nápisů je v kolekci dostatek.
 

Když jsem měla víc podobných nebo tematicky laděných fotek, vytvořila jsem z pruhu papíru harmoniku, na kterou jsem je nalepila všechny. 
 
Kromě velkých visačkových stránek jsem přidala i dvě malé visačky, vytvořené vystřižením kartiček z jednoho papíru z kolekce.
 

Nakonec jsem přilepila ochranná kolečka vyražená z této raznice a visačky naskládala na větší žlutý knihařský kroužek od Lora Bailora. Holky mají v obchodě spoustu dalších barviček i velikostí, stačí si vybrat.
 

Přeji vám krásné léto!

10 komentářů:

  1. Peti tak to je naprostá roztomilost. A tie fotky tak krásne ladia s tou kolekciou 😍 perfektne ♥️

    OdpovědětVymazat
  2. Peti, to je nádhera! Moc se mi líbí využití těch stužek a ta kolekce je prostě dokonalá. Vlastně ne, dokonalé jsou ty fotky, a ta kolekce hned potom 😁❤

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji 😘 přesně tak, ta kolekce je úžasná no a ty fotky, to umí jen Lucka 😉 však už se nemůžu dočkat až k ní zase zajedeme 😁❤️

      Vymazat
  3. Peti krasne, hrave, propracovane do detailu.. to jsi skratka ty:-) Tatinek musel byt u vytrzeni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji 😘 no už to moc neprožívá... 😅🤣 Ale jako jo měl radost, ale víš jak, to je furt něco a už to není tak vzácné 🤣❤️

      Vymazat
  4. Peti, nadherne mini 😊 no a samozrejme fotky jsou taky uzasne, Lucka je kouzelnice ❤️

    OdpovědětVymazat
  5. petka to je dokonalost. nebudem klamat, tiez som mala v plane tento vysackovy typ albumu vyskusat. je to dokonalost. vymuckane do posledneho detailu. fakt super ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju jsi zlatá ❤️ určitě vyzkoušej, mě to moc bavilo 😁 věřím, že ve tvém podání to bude pecka 😍😘

      Vymazat

Pin It button on image hover