pondělí 23. listopadu 2020

Jak na stránku z kitu České Vánoce / video / MIRKA

Ahoj všichni. Dnes je tady další inspirace z listopadového kitu České Vánoce ode mě. Mám pro vás 2 stránky, jednu kapsičkovou a jednu velkou, kterou se mi dokonce podařilo i zaznamenat při procesu na videozáznam.


Musím se přiznat, že nejraději dělám stránky layoutové, u těch PLkových (PL - Project Life) si nejsem tak jistá, ale na druhou stranu PLko je TO, co mě vůbec ke scrapbookingu přivedlo. A druhá věc je, že mi chybí ještě spousta zdokumentovaných měsíců i pár let zpětně a z alba na mě smutně koukají prázdné PL kapsy. Takže se snažím z každého ML kitu udělat i nějakou tu kapsičkovou stránku, ať jim není v tom albu tak smutno :)


Na společné pečení perníčků se těšíme celý rok. Vždy jich upečeme obří hromadu a kluci vydrží zdobit půl dne (no a já taky, že jo). Fotka z přípravy perníků nám ani tento rok nemohla v albu chybět a jsem ráda, že jsem mohla použít i tyto roztomilé perníčky k fotce.


Výseky kouliček jsou taky boží, stačí klidně dvě a hned udělají vánoční atmosféru.


Nedávno jsem si doplnila mou sbírku oblíbených vellumových výseků srdíček a hvězdiček a přidala je i sem (v bílé a růžové barvě).


Černobílé velké výseky mám nejradši! Skvěle doplňují barevné fotky a kartičky a hodí se fakt ke všemu.


S poslední kartičkou jsem si trochu pohrála. Nejdřív jsem vyřízla okénko do kartičky, podlepila acetátovou fólií a bílým lakovým fixem přidala sněhové vločky. A jak už to tak bývá, u téměř poslední tečky jsem přitlačila na hrot fixy moc a vylila se mi velká kaňka. Pokusila jsem se ji zamaskovat nálepkou hvězdičky, kterých jsem pak přilípla víc. Nakonec jsem pod to už jen přidala fotku a na kartičku přidala do rohu kostel podlepený 3D čtverečkem.


Druhá stránka je nevánoční. Samolepky se zimní krajinou, které se daly koupit ke kitu (teď už jsou bohužel vyprodané), mě inspirovaly ke scrapnutí fotky z krmení lesních zvířat. Celý proces tvoření stránky jsem natočila na video, ale prosím o shovívavost, je to moje první video a má pár much. Příště už to bude lepší, slibuju ;) Minimálně jsem na příště vychytala umístění stativu, aby se mi tolik nekymácel a neposouval.


Stránka je z již zmiňovaných samolepek a taky výseků a samolepek z kitu a jedné velké (rozstříhané) kartičky. Stromky i proužky jsem podlepovala hodně 3D páskou a čtverečky.



Velká abeceda je Hygge a malá je z extra kitu 6/2018.


Tento ptáček ve videu není, kápla jsem na něj až později a byl vyměněn :) Najdete ho v tomto výsekovém archu.


VIDEO

https://youtu.be/jmmIzRtaMio

Děkuji za prohlédnutí mé dnešní inspirace, těším se zase příště. Mějte krásné dny!

Mirka

8 komentářů:

  1. Teda Ty máš zase krásné nápady. Skvělé stránky i to video je fajn😃👍 nebuď Mirko ve stresu, je to jen a jen o papíru 🥰

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Irenko, moc Ti děkuju, jsi milá 😊 Ano, máš pravdu, je to jen o papíru 😉

      Vymazat
  2. Miri, tá stránka je superská! Nemože sa vynadívať. A video? Paríden! Ste borky aj s Ivou, že dokážete natočiť proces video, moje by bolo strááášne dlhé a o ničom ;P
    S PLkom som na tom rovnako ako ty, ale návrat k nemu je vždy fajn. Tvoja zasnežená kartička je boží (v hodontení sa pridáva aj Riško) ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Janulka, ďakujem Tebe aj Riškovi a pozdravujem 😉 A Tvoje video by určite nudné nebolo, naopak! Ja som ten záznam tiež musela poriadne strihať a skracovať, mala som tam aj 20 minútové okno, keď ma volali deti kvôli niečomu 😁

      Vymazat
  3. Mirko tak to je teda vymazlená stránka a nejvíce se mi líbí ta vyříznutá kartička a s kostelem , skvělý nápad !!! Máš to moooc krásné a děkuji opět za inspiraci !!! 🥰

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Blani, já děkuji a jsem ráda, že se Ti kartička s kostelem líbí ;)

      Vymazat
  4. Krásné stránky ❤️ jsem ráda, že zase vidím PL ve tvém podání 😍👏

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover