úterý 24. listopadu 2020

Inspirace z kitu České Vánoce / LEONA

Ahoj! Dnes vám i já ukážu něco málo z My life kitu České vánoce. Spoustu nádherné inspirace už jste viděli u ostatních holek, Iva a její stránky tu, přáníčka od Valiky tady nebo stránky od Jany B. tu.

Přemýšlela jsem, co z kitu slepit a sáhla jsem nejprve po albu z roku 2018, kde mám ještě stále pár děr. A to hlavně v adventní době, takže se mi tento skluz hodil.

Musím říct, že to je příjemná změna lepit zase kapsové album, kde pasují kartičky z kitu.

Nahoru jsem si vytiskla text na 6x4 kartičku s předtištěnými řádky a dozdobila jsem ji nápisem týden, samolepkou a datem z této malé abecedy.

Doprostřed jsem si vytiskla fotku s prvním sněhem a zprava ji z půlky přelepila kartičkou s nápisem advent, kterou jsem lehce dozdobila domečkem a nějakým roštím.

Vlevo dole jsem zase použila kartičku s kvítím a doprostřed nalepila adventní věnec. Fotku jsem tentokrát podlepila 3d páskou.

Zbytek kapes zaplňují fotky, které jsem tu a tam dozdobila nápisy, ptáčkem nebo stromečky. A je hotovo.

Z kitu jsem pak slepila ještě jednu 8,5 x 11 stránku do letošního alba, z jednoho listopadového výletu.

Jako podklad jsem vybrala papír s dřevěným motivem z této francouzské kolekce. Na papír jsem si nejprve vytiskla text. Pod fotku jsem vybrala dvě 3x4 kartičky z kitu, červenou a s ptáčky. Hned pod fotku jsem nalepila věneček, který jsem vystřihla taky z jedné kitové kartičky.

Pod kartičky jsem pak ještě vyřízla a nalepila dva věnečky pomocí této šablony z tmavě zelené kartičky. Ze stejné kartičky jsem taky vyřízla lístky z této sady.

Vpravo dole opět lístky a nějaké to samolepkové roští z kitu.

A stránka do alba je hotová! A jak se z kitu tvoří vám? Určitě se nám nezapomeňte pochlubit, ať už v PA rodině na facebooku nebo na instagramu!

Přeji vám krásný zbytek listopadu a pohodový začátek adventu!

Leona

6 komentářů:

  1. Další nádhera, Leonko! Speciálně obdivuji tvou stránku - něco podobného musím nalepit, máš to dokonalé!
    P.S. Také jsem šla do PL a byla to docela příjemná změna na chvilku. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Jani ❤️ jo je to příjemná změna, i když původně jsem chtěla nalepit dvě PL a nakonec jedna. Layout dostal přednost 🙂

      Vymazat
  2. Leonko, souhlasím s Jančou, stránka je úžasná,i mě to inspirovalo k tomu si něco podobného slepit. A tvoje Pl je taky super 😉

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mirko děkuji ❤️ to jsem ráda že se ti stránka líbí, mě taky, díky tomu papíru 🙂 zas tak často na nejednobarevny podklad nelepím 🙂

      Vymazat
  3. Krásné stránky a super návrat k PLku 😁❤️ ale HP jsem hledala, to se přiznám 🤣

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, ten HP teď trochu zanedbavam, ale jak dodělám dárky k Vánocům vrhnu se na něj 🙂 dík Peti

      Vymazat

Pin It button on image hover