pátek 5. října 2018

MY LIFE KIT projekty - IVA

 
Dneska ti ukážu další zdokumentovaný týden z našeho každodenního života. Rozhodla jsem se aspoň trošku rozbít stereotyp dvou kapsových stran a po delší době jsem si zase slepila i layout. No nebudu kecat, bylo to ale i tím, že jsem neměla tolik fotek na dvě kapsy a chtěla jsme se držet zajeté rutiny a mít jeden týden na jednu dvoustranu. Ale začínám přemýšlet, jak pojmout PL na rok 2019. Celkem se mi líbí i formát stránek, který dělá Janička V., protože ta alba nejsou pak tak obří a určitě se v nich i lépe listuje a jsou skladnější. Jen mě trošku mrzí, že ten výběr alb a náhradních kapes není tak pestrý. A nebo zanechat stávající formát, ale smrsknout týden na stránku a stačilo by mi pak jedno album na rok….. no uvidíme.

Minule jsem si vybrala kartičky růžové a béžové a tentokrát se mi k fotkám hodily ty modré. Je mi líto, že Halloween je tak pozdě (nebo že nemám roční skluz :-D) a ty úžasné chipboardy s pavučinkama a strašidýlkama z Extra kitu ještě nemůžu použít (kit je sice vyprodaný, ale snad se ještě na eshopu objeví jednotlivé materiály). Tak alespoň už venku máme to pravé podzimní počasí.


Moc se mi líbily ty proužkaté kartičky, tak jsme si tu velkou roztrhla podélně na půl a nalepila si ji na dvě. A kartičku s označením týdne jsem seřízla na menší velikost, podlepila další ořízlou kartičkou s motivem dešťových kapek, enamelkami označila týden a thickers abecedou číslo týdne. Úžasná je i dřevěná abeceda, kterou jsem použila na další nadpisy k fotkám. A pluska taky nesměla chybět.


Kartička s kapkami deště a fráze s příchodem podzimu se mi dokonale hodily k fotce ze soboty, protože ta změna počasí byla opravdu skoková. V pátek jsme lítali po venku ještě v tričku a sandálech a v sobotu zima a déšť…..brrrr.


No a s příchodem sychravého počasí samozřejmě holky chytly i první moribundus. Takže to byla ta klíčová fotka na layout a bylo jasné, že by to aspoň trochu mělo ladit s tou kapsovou. Kromě My life kitu jsem zase prohrabala zásoby a našla modře proužkované vellum a vytáhla jsem i sadu z workshopu z minulého roku. Sice jsme tam nebyla, ale materiály jsme si samozřejmě koupila. No a letos už konečně jedu a už se moc teším, až se seznámím s dalšími stejně praštěnými ženami jako já.

Fotku jsme si na big shotu vyřezala do kruhu a k tomu jsem si nařezala z kartiček další kruhy, pak už jsme je jen k sobě poskládala, doplnila dalšími výseky, sem tam chipboard, flitr, cákanec a je hotovo.


Děkuji za přečtení a snad jsem tě nakopla k lepení a svou stránkou se nám pochlubíš v našem FB albu. Krásný říjen a tvoření zdar.

2 komentáře:

  1. Ivi, ta velká stránka je nádherná! Určitě o tom na rok 19 popřemýšlej, ono to ten kapsičkový systém příjemně rozvolní :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ivo, víš, ze ti sedo i modrá? 😉 Specialne LO je super a tleskám kombinaci s WS materiálem, ladí dokonale! 😍

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover