čtvrtek 4. října 2018

HOST NA BLOGU / Petra Pětíková

Někdy na začátku roku jsem dostala skvělou šanci být hostem na blogu PA. Moc si této příležitosti vážím a je to pro mě velká čest. Především je to pro mě ohromná výzva, zvlášť když jsem měla od holek úplně volnou ruku. Když mi Anička řekla, že mám termín až na září/říjen, tak jsem si říkala času dost. Nápadů jsem měla víc, ale jak čas plynul, tak se pár podobných příspěvků na blogu už objevilo a mně začalo téct do bot. Nakonec mi k inspiraci dopomohla jedna větší rodinná událost, která zrovna na září připadá a to, že byl synovi 1 rok. Dlouho jsem přemýšlela, jak to pojmout. Hrozně mě lákalo udělat nějaký pro mě netradiční formát fotek. A tak nakonec vznikl tento hexagonový layout, který je souhrnem dosavadního života našeho nejmenšího. Layout je opravdu hodně clean and simple, ale já to jinak prostě neumím :-)
 


Jako základ jsem použila bílou čtvrtku. Přemýšlím, zda jsem někdy vůbec sáhla u velkých layoutů po barevné. No, asi jen jednou, maximálně dvakrát. Tak to bude výzva pro příště! Poté jsem si připravené fotky a ozdoby vysbírané z různých kitů poskládala na čtvrtku a šoupala s nimi, dokud jsem nebyla jakž takž spokojená. Závidím těm, co si troufnou lepit rovnou na ostro! Pak jsem si nakreslila na malou čtvrtku písmeno A a číslovku 1, vystříhala je, umístila, obkreslila…
 

... a abych to neměla zase tak jednoduché, rozhodla jsem se, že si písmenko a číslovku vyšiji. Já, co sotva přišije knoflík.
 

Když bylo vyšito, tak jsem poskládala zpět fotky a ozdoby a konečně došlo i na fázi lepení. Nakonec jsem ještě přidala pár "ozdobných" stehů kolem několika hexagonů a bylo hotovo.
 

Kdo mojí tvorbu aspoň trošku zná, tak ví, že jsem spíše kapsičková. Takže jsem neodolala a přidala k layoutu i jednu kapsovou stránku ze sobotního mini focení. Zde asi netřeba nic popisovat. Na stránku jsem použila kartičky z kitu listopad/prosinec 2017 (konečně na něj došlo). Dřevěné výseky jsou mix toho, co jsem našla a hodilo se. A konečně se mi taky podařilo využít výsek dřevěné veverky, která se mi strašně moc líbila, ale nevěděla jsem, kam ji použít. 
 

Moc děkuji Papero amo za prostor se s vámi o mou tvorbu podělit. A především děkuji, že díky této příležitosti jsem po hodně dlouhé době lepila také něco aktuálního. Moc jsem si to užila. A vám přeji krásné podzimní dny plné tvoření. Mějte se krásně. Petra

8 komentářů:

  1. Juu, obě dvě stránky jsou super. Máme stejnou fotku z krmení mrkvičkou (dokonce jsme měli stejné lehátko :) ) Nejspíš si vyzkouším tvůj layout, pořád přemýšlím, jak rychle a efektivně zpracovat první 2 roky dcery (s PL jsem začala až po druhých narozeninách dcery)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný stránky, velká i kapsovka, klobouk dolů! <3

    OdpovědětVymazat
  3. Peti to je naadhera:-) hexagony a vyšívání to je top kombinace. Plko mas vymazlene, fotecky děti jsou krasne a s kitem to ladí perfektně.

    OdpovědětVymazat
  4. Holky, strašně moc děkuji, za vaše milé komentáře, moc si toho vážím. Byla jsem si tím layoutem hodně nejistá, tak jsem ráda, že se líbí :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Peti, moc krásný layout i stránka v PLku :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Obě stránky jsou moc povedené, ty hexagony teda top, musím vyzkoušet ;-)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover